Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA U DVA SATA

Zapalio se kontejner sa smećem pa izgorio cijeli krov sportske dvorane u Zlatar Bistrici

zlatar
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
02.01.2016.
u 14:00

Vatra se na dvoranu proširila iz zapaljenog kontejnera za smeće na ulazu u sportsku dvoranu, spojenoj sa školom

U požaru koji je buknuo u subotu rano ujutro izgorjela je sportska dvorana osnovne škole u Zlatar Bistricidoznaje se krapinsko-zagorskoj policiji.

Požar još nije ugašen i trenutno ga gasi oko 50 vatrogasaca

Policija je informaciju o požaru dobila u 3,58 sati i  za sada se ne zna što je uzrokovalo požar. Nakon što požar bude ugašen, počet će očevid, rečeno je u policiji.

Prema neslužbenim informacijama, vatra se na dvoranu proširila iz zapaljenog kontejnera za smeće na ulazu u sportsku dvoranu koja je spojena sa školom.

Kako javlja Zagorje.com, vatrogasci su na ulazu u dvoranu koja je spojena sa školom zatekli zapaljeni kontejner, ali toliko se brzo vatra širila da je za desetak minuta dvorana bila potpuno u plamenu. 

Josip Andrec iz DVD-a Zlatar Bistrica rekao je kako su se sat vremena borili s požarom, ali kako je dvorana drvena nije bilo pomoći. Oštećeno je i nekoliko fasada kuća i prozora južno od dvorane. 

Dražen Sinković iz JVP Zabok izjavio je pak kako su svi vatrogasci krenuli zajednički u gašenje, ali da je vatra zahvatila preveliku površinu krova te da prvo gašenje nije bilo moguće obaviti kako treba, a potom je palo cijelo krovište. 

- Dvorana je bila ponos Zlatar Bistrice, godinama su se mnogi ljudi borili da se ona izgradi i u roku dva sata sve je nestalo, investicija od 12 milijuna kuna - rekao je načelnik Žarko Miholić za Zagorje.com.

>> Zlatar Bistrica i u krizi ulaže u infrastrukturu i projekte

Komentara 8

US
U sridu
11:26 02.01.2016.

Nista danas nije slucajno a policija nije rijesila mnoge slucajeve,taj gad koji je to zapalio vec bi bio na golom otoku u proslom vremenu,policija I pravosudje ne rade svoj posao. ne radi svoj posao.

GI
gilesfra007
10:39 02.01.2016.

Ljudski nemar i bezobrazluk. Netko je ubacio goruci predmet u container.

DR
dragica949
14:25 02.01.2016.

Ništa se nije samo zapalilo,netko je bacio nešto u kontejner.Koja su vremena da nam i kontejneri moraju biti pod video zaštitom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije