Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uložili 70.000 eura

Izgorjela novoizgrađena kuća mladog bračnog para

izgorjela kuća
Foto: JVP Čakovec
28.01.2019.
u 11:45

Izgorjela je unutrašnjost i krovište, a vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba utvrdili su da je uzrok kvar na dijelu električne instalacije

U novom dijelu Preloga u Ulici Ivana Glavine izgorjela je novoizgrađena montažna kuća, a šteta je, kako su danas izvijestili u PU međimurskoj, nekoliko stotina tisuća kuna. Požar se dogodio u subotu oko 2 sata i brzo se širio.

Izgorjela je unutrašnjost i krovište, a vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba utvrdili su da je uzrok kvar na dijelu električne instalacije. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Prelog i Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca.

Kuća u koju se tijekom ove godine trebao useliti mladi bračni par s djetetom nije bila osigurana. Vlasnik je rekao da su u nju uložili oko 70.000 eura i da su je planirali osigurati nakon useljenja.

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trabant7
12:37 28.01.2019.

Vjerovatno priučeni električari na lijevo radili.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:43 28.01.2019.

Tragedija je velika jednako onoj kad ti komšija igra finale svjetskog u fudbalu ⚽

Avatar puky
puky
13:15 28.01.2019.

Onaj car bi kazao "Plati ovlaštenog električara p**** ti materina".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije