Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj pleternice

Izgorjela kuća, obitelj sumnja da je vatru zapalio jedan od braće

Brđani do temelja izgorjela obiteljska kuća (1)
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/4
01.09.2012.
u 21:04

Navodno je u kući pronađena plinska boca koja ranije nije bila u njoj pa se sumnja da je plin, koji je iz nje curio, pomogao da se vatra brzo proširi

U požaru požaru koji je oko 15 sati izbio u Brđanima kraj Pleternice izgorjela je obiteljska kuće braće Kelemović. Iako su na mjesto događaja brzo došli vatrogasci DVD Pleternica i Javne vatrogasne postrojbe Požega, od kuće su ostali samo crni zidovi a u njenoj unutrašnjosti izgorjeli su sav namještaj i kućanski aparati. Navodno je u kući pronađena plinska boca koja ranije nije bila u njoj pa se sumnja da je plin, koji je iz nje curio, pomogao da se vatra brzo proširi.

Na mjesto događaja ubrzo su došli jedan od braće, supruga, dvije kćeri i zet od kojih se moglo čuti kako sumnjaju da je kuću zapalio drugi brat. – Bili smo u Slavonskom Brodu prirediti neke stvari za kirvaj idućeg tjedna. Na povratku smo s brda vidjeli dim i ni slutili nismo da gori naša kuća. Od susjeda smo čuli da je mužev brat viđen u selu, a kako nam je već ranije prijetio, vjerojatno je on i zapalio kuću – rekla je supruga drugog brata.

Braća Kelemović službeno prebivaju u Slavonskom Brodu i Makarskoj a roditeljsku kuću obojica su povremeno koristila. Da li je kuću zapalio brat nastanjen u Makarskoj, znat će se nakon obavljenog očevida.

Komentara 1

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:16 02.09.2012.

Nak vjerovatnije je da je to i istina, da ju je zapalio jedan od brace . Jedan od njih zivi u Slavonskom Brodu, a drugi u Makarskoj, ... Nisu se mogli dogovorit oko podjele, .... Kao u onoj komediji filmskoj,, ''maratonci trce pocasni krug'', ... sta ce biti s kucom??? zapalit cu je, ... i, to je to, sad je problem rjesen, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije