Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio kontrolu

Tražio da se provoza pa izgorio u jaguaru

Konjevrate,izgorio auto
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.03.2015.
u 20:00


Vozačica, putnica i dijete iz škode koju je udario Jaguar ozlijeđeni su u nesreći

U stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je jaguar potpuno izgorio na jadranskoj magistrali između Biograda i Pakoštana jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su teško ozlijeđene.

U kafiću žicao vožnju

U jaguaru od 300 konjskih snaga bio je 53-godišnji vlasnik i poginuli suvozač, a teško je ozlijeđena i 47-godišnja vozačica škode te lakše 72-godišnja suvozačica i 15-godišnje dijete.

Iako policija nije izvijestila o identitetu osobe koja je karbonizirana pronađena u jaguaru zadarskih registarskih oznaka na suvozačevu mjestu, nagađa se da riječ o Pakoštancu u ranim dvadesetim godinama. On je navodno sreo 53-godišnjeg vlasnika jaguara iz Biograda u jednom kafiću i zamolio ga da ga provoza u svom luksuznom automobilu.

U policiji ovu informaciju nisu htjeli potvrditi, a nisu htjeli ni reći je li do tragedije došlo zbog pretjecanja pri velikoj brzini. O kakvoj je stravičnoj nesreći riječ, svjedoče i biogradski vatrogasci koji su u nedjelju oko 18 sati došli na mjesto nesreće.

– Još uvijek mi nije jasno kako se to moglo dogoditi. Jaguar je od siline udarca prepolovio stablo i zapalio se.

Izgorio je bor i trava u krugu od 15-ak oko njega. Kada smo ugasili požar, vidjeli smo na suvozačevu mjestu karbonizirano tijelo. Stvarno ne pamtim ovakav prizor.

Dijelovi prepolovljenog auta doslovno su padali kada smo ga uklanjali – rekao nam je Darko Banić iz biogradske vatrogasne postrojbe.

Kupio ga prije mjesec-dva

Zadarska je policija naložila da se 53-godišnjaku izvadi krv kako bi se utvrdilo je li bio pijan u trenutku nesreće. Neslužbeno doznajemo da je vozač jaguara u zavoju krenuo pretjecati škodu. Tada je došlo do kobnog kontakta. Jaguar je sletio s ceste i udario u stablo. Vlasnik jaguara navodno je ovaj brzi automobil star 18 godina kupio tek prije mjesec ili dva dana.

>>Kod Biograda u teškoj nesreći poginula jedna osoba

>>Taksist se zabio u kuću, poginuo putnik

Komentara 3

OB
ObrenM
04:23 10.03.2015.

Stid te bilo,dali bi takav komentar dao/la,da je netko tvoj "izrostiljan".

BA
balic
08:44 10.03.2015.

Ovo nije za komentirati ,uzas..Ljudi pazite kako vozite,ne jurcajte ne sjedajte za volan kad ste popili ..Nitko nema dva zivota nego jedan i svaki je dragocjen.

DU
Deleted user
10:46 10.03.2015.

nisu "registarske" već registracijske oznake....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije