Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izgorio gornji kat dvoetažnog stana u Zagrebu

požar
Antonio Bronić\\PIXSELL
04.12.2009.
u 14:04

Iz stana su na vrijeme pobjegli Ana Dobrina i njezin dečko Toni, a Anina majka Stella lošu vijest doznala je na poslu i pohitala prema kući.

Cijeli gornji kat dvoetažnog stana unutar kuće u Hercegovačkoj 35 izgorio je u požaru koji je buknuo jutros oko 10 sati. Iz stana su na vrijeme pobjegli Ana Dobrina i njezin dečko Toni, a Anina majka Stella vijest je doznala na poslu i pohitala prema kući.

- Taman smo trebali izaći iz stana i krenuti u trgovinu, ali došao je susjed i rekao da nam se nekaj dimi vani iz dimnjaka. Otišao sam u kupaonicu u kojoj sam bio svega pet minuta prije, ali sada je bila puna dima koji je dolazio s terase. Čini se da je požar buknuo u sobi koja je inače zaključana i u kojoj držimo dokumente i stvari koje trenutačno ne koristimo - ispričao je potreseni Toni.

On je čak sam pokušao ugasiti požar, pa je i provalio u zaključanu sobu, ali vatra je bila prejaka i na kraju su ga vatrogasci spašavali.

Vatrogasci su se skoro sat vremena hrvali s požarom, ali zašto je vatra buknula, još nije poznato. U požaru u stanu obitelji Dobrina izgorjele su tri sobe, kupaonica i terasa. Vatra im je progutala odjeću, dokumente i sreća je da su vatrogasci došli prije nego što je vatra zahvatila kupaonicu u kojoj je plinski bojler jer bi sigurno nastala eksplozija, rekla je šokirana Stella Dobrina.

- Kako ćemo sad, krov kuće je potpuno uništen, što sad kad padne kiša ili snijeg. A baš smo danas planirali malo urediti stan prije Božića - drhtavim je glasom progovorila Stella Dobrina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije