Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blamaža Europske unije u Moskvi
Povratak na članak

'Izgledao je poput školarca, stjeran u kut, Lavrov mu je oduzeo političko dostojanstvo'

Odnosi Rusije i EU su nakon jučerašnjih zbivanja na vrlo niskim granama

Komentari 23

Avatar turskicobane
turskicobane
18:00 06.02.2021.

Daleko da je Rusija neki primjer demokracije!? Ali zapad je dvoličan ! Po njima pedreci po španskim,francuskim,njemačkim i sl. leđima nisu pedreci. Zabrana govora,okupljanja izlaska u državne medije druge strane nije moguće . Zapad postaje sve više ono za što drege optužuje. Evo jedan primjer; njemačkom policajcu naprimjer 90' nije padalo na pamet da netkog pendreči! Danas kad krenaš nešto govorit sa njime možeš završit sa batinama i zatvorskom kaznom. Da nisi ni svjestan kad se i koji zakon donio. Izać iz auta i diskutirat, gotov si zatvor i novčana kazna. Gdje je tu građanska sloboda njemačke iz 90' ,da ne pričam 80' ili 70'.

VL
VE
vedranozretic
17:30 06.02.2021.

Dok EU bude birala ovakve nedposobnjakoviće za vanjsku diplomaciju kao što je Borell ili prijr njega Mogherini, i dok ne bude jedinstvena i principijelna u pogledu vanjske politike, dobijati će ovakve pljuske od samopouzdanih diplomata s iskustvom, koji znaju šta žele i kako se to postiže.

VL
BU
Bubreg2020
17:30 06.02.2021.

Sergej Lavrov je ministar vanjskih poslova Ruske federacije. Potonja je jedna od tri najveće sile svijeta, a koja je prva možemo polemizirati. Rusija se ne bavi pravima crnaca i migranata, nema kolonije ni teritorije na drugim kontinentima. Rusija jedina može poslati ljude u svemir i vratiti ih kući. Tko je Borrel? Tko je taj mršavi čovječuljak? Što je Europska unija? Za Rusiju, Kinu i SAD EU je klub političara koji su si umislili da su diplomati, a njihov klub država. Lavrov je dobro napravio, mogao je biti i konkretniji.

VL
ST
stefj
17:51 06.02.2021.

Hm, s jedne strane EU osuđuje Rusiju, nabija joj sankcije, a onda očekuje nekakav ponizni stav Rusije? Isto tako, EU ničime ne može niti ucijeniti Rusiju, niti joj zaprijetiti, a danas ju više ne može niti kupiti... U krizama se vidi koliko je EU precijenila svoju poziciju i koliko je gradi na ničemu, na praznim pričama... Ta glomazna i neefikasna birokracija uništava EU i iznutra i izvana. Pa ta EU jedina nije uspjela razviti svoje cjepivo. Čak je i Njemačko zapravo Američko, a Britansko više nije EU...

VL
GA
galico
17:24 06.02.2021.

Lavrov je u svemu u pravu a Deustche Wells je izrazito rusofoban...Nisu pruženi nikakvi forenzički dokazi o trovanju Navalnog

VL
DU
Deleted user
17:49 06.02.2021.

Putin može birati najbolje diplomate, a, Lavrov je poslije Kissingera najbolji diplomata svijeta. Uvijek pripremljen i uvijek sa postavljenim ciljem. Eu ne kadrovira , oni odabiru sebi podobna ," mrtva puhala" te rezultat nije mogao biti drugačiji. Još kad Rusi lukavo od EU odmaknu Amere i ode jedina šefica u EU sa malo soli u glavi Merkelica motati će nas oko malog prsta.

VL
MK
mksdk
17:40 06.02.2021.

"U svakom slučaju, Kremlj očito ne želi nikakve odnose s EU, koja se temelji na principima pravičnosti i jednakosti." - Čista je laž da se EU temelji na principima pravičnosti i jednakosti. Takva drska laž predstavlja čistu falsifikaciju stvarnosti.

VL
DU
Deleted user
18:37 06.02.2021.

A kaj je Lavrov krivo rekel???

VL
Avatar Foton
Foton
16:06 07.02.2021.

Ruska ekonomija je u rangu Italije i Meksika, a glume velesilu, konkurenciju EU i USA, 20 puta jacim ekonomijama. Rusija stoji na staklenim nogama, prelaz sa fosilniih goriva na zelene energente ce drasticno smanjiti ruske prihode u slijedecih 10 godina. A krutost rezima uvijek vodi u revolucije, ne pise im se dobro. Iskreno, zao mi je Rusa, vrijeme je demokraciju i slobodu.

VL
ST
stanoe
10:24 07.02.2021.

'Izgledao je poput školarca, stjeran u kut, Lavrov mu je oduzeo političko dostojanstvo'- sto to znaci? Stjeran u kut? Ko ga je stjerao? Kako mu je oduzeo politicko dostojanstvo? Mozda ga je nasukao na svoje politicko dostojanstvo. Ovdje ne pisu da li je doticnom gospodinu sto je stjeran u kut pukao uckur. A trebali su da nam bude jasnije sto se je dogodilo.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
19:11 06.02.2021.

Kakogod, podrška Rusiji i Putinu, koji su puno principijelniji spram svijeta nego li je taj svijet naspram njih.

VL
IT
ilocki.traminac
22:25 07.02.2021.

Puna podrska Rusiji protiv ove zlocinacke organizacije sa dva slova, vise i ne vrijede nego dva slova.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:50 07.02.2021.

EU ucjenjuje Rusiju , tako sto nece kupit jeftini plin naftu i sirovine , te nece prodat vino voce hranu , gotove proizvode i robu visoke dodane vrijednosti , pa to i glupan vidi da EU gubi a Kina profitira , to je pokazatelj da je EU okupirani Americki teritorij te da je EU administracija u direktnom djelovanju protiv interesa EU i vodi EU u propast

VL
DU
Deleted user
19:34 06.02.2021.

Rusija je Rusija. Vojno gledajući, pregazila bi EU za par tjedana. Sociološko etički gledajući, ima čvrsta i jasna načela javnog morala i drži do temeljnog ćudoređa . EU je sve samo ne to. Skup zemalja bez ikakvog ćudoređa i promotoraa Kulture smrti koje bauljaju bez ikakvog moralnog kompasa. Normalno da u srazu jedne potentne velesile i jednog saveza zemalja rastočenog vrijednosnog sustava stvari ovako završe. EU mora shvatiti da Rusija nikada neće pristati da ju se zaveže na njihov pederastični lanac.

VL
AV
avensis1956
11:15 07.02.2021.

leglo nesposobnih europskih uhljeba

VL
MA
MatoMato
18:56 06.02.2021.

Putin najbolji u cijeloj povijesti Rusije. ali ni on nemoze preko noci popraviti 100 godina komunizma

VL
AV
avensis1956
11:17 07.02.2021.

da putin dopusti demokraciju --punu -- dogodilo bi se kao u libiji siriji , egiptu i jos puno zemalja , primjer u rh , kradja , lopovluk ubojstva

VL
ST
Startrack
22:28 06.02.2021.

EU je ono najbolje sto ljudska rasa moze ponudit. Nordijska rasa i luteranska religija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.