Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Izetbegović bi uzeo teritorij RH i to mu nije kršenje suvereniteta

Bošnjaci sad prijete da će Hrvatsku zbog Pelješkog mosta tužiti Međunarodnom sudu pravde i Sudu za pravo mora

Komentari 20

AA
AAAAAA
15:25 01.08.2018.

U Neumu organizirati referendum i nek se ljudi izjasne gdje žele živjeti u BiH kuda su na silu mimo svoje volje ugurani ili se žele priključiti svojoj matici zemlji Hrvatskoj od kuda su na silu izbačeni i problem bu riješen za svagda!!! Budalaština je kak Bosna mora imati izlaz na more - pa nema ga ni Austrija ni Mađerska, a skoro ni Slovenija i kaj onda?

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
22:11 01.08.2018.

Dosta je već !!! Večernji širi stalno Vijesti protiv Hrvatske !!!! Iz srpije stalno bezvezne stvari nacionalističke vlade!!! iz bosne stalno provokacije nekih neskolovanih jadnika !!!! Čemu ovo ??? Zašto ???? Nije nam jasno svima koliko nas ima !!!!!

VL
DD
ddh
17:55 01.08.2018.

Nis novoga od Poturice. Ali on nije sam. Te Poturice u Bosni koji sebe nazivaju Bosnjacima uz pomoc ljevicara iz Hrvatske pokusavaju stalno podmetati nogu Hrvatskoj gdje god stignu. Treba toj bandi zabraniti svaki ulaz u Hrvatsku i sve Poturicee koji privremeno batave u Hrvatskoj najuriti van iz Hrvatske. Ako Hrvatskoj treba radna snaga, nek je uvezu iz Afrike ili Filipina.

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:06 02.08.2018.

Može on lajat i na mjesec ako hoće, a mi ćemo sagradit i preko Neuma most ako treba.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
23:11 01.08.2018.

To što bi dio Hrvata dio BiH, nikom ništa? Hercegbosno srce ponosno...i ode pola BiH.

VL
JO
Jolde
02:31 02.08.2018.

O cemu ovaj novinar prica? Ja vjerujem da je to Hrvatsko more ali mozda isto tako Izetbegovic smatra da ima BiH pravo na izlaz na medjunarodno more. A to bi trebalo preucit prije nego pojedinci pisu hrabro gluposti o preuzimanju teritorija BiH i slicno... Lako je ovako na portalima pozivati na te ruzne stvaru. Zalosno kako je ovo nase domoljublje preraslo u mrznju prema svima.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
15:23 01.08.2018.

Izetbegović bi htio da Neum ne postane teritorij RH i to mu nije kršenje suvereniteta nego ustavna obaveza da brani zemlju od lopova, lupeža i pokvarenih ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.