Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se ne zna uzrok
Povratak na članak

Izdana upozorenja: Ruski plin curi iz plinovoda Sjeverni tok u Baltičko more

Postoje dva curenja na Sjevernom toku 1 – jedno u švedskoj gospodarskoj zoni i jedno u danskoj gospodarskoj zoni. Vrlo su blizu jedno drugome, rekao je glasnogovornik švedske pomorske uprave (SMA) za Reuters

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
14:13 27.09.2022.

svima je jasno da se radi o diverziji, kojom će se na kraju zime onemogućiti rusima da prodaju plin nijemcima. iza toga stoje poljaci i ukrajinci. male podmornice to odrade u pol sata. ako je cjevovod malo jače oštećen, bit će veselo ga jednog dana očistiti. tlak mu je pao na 7 bara... to je taman na granici da se dogodi nešto jako loše. tko ono sad najviše zarađuje na plinu? ajmo pogađati.. ameirka? bingo! samo, šmrc, ne može količinama zamijeniti ruse. još jednom, tko zarađuje na ovoj krizi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.