Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DI TZEITUNG

Izbrisali Hillary s fotografije iz sobe za izvanredne situacije

Lov na Bin Ladena
10.05.2011.
u 13:41

Ispričali su se, ali ne zato što su izrezali američku državnu tajnicu nego što nisu čitali pripadajuće objašnjenje da nisu dozvoljene nikakve intervencije na fotografiji

Ultraortodoksne židovske novine iz Brooklyna Di Tzeitung objavile su čuvenu fotografiju iz sobe za izvanredne situacije u Bijeloj kući, izrezavši s fotografije Hillary Clinton te Audrey Tomason, direktoricu za protuterorizam koja je stajala u pozadini.

Jučer navečer su se ispričali, ali ne zato što su izrezali američku državnu tajnicu nego zato što "u žurbi nisu čitali pripadajuće objašnjenje uz fotografiju koju je emitirala Bijela kuća u kojem piše da nisu dopuštene nikakve intervencije na fotografiji".

Uređivačka politika Di Tzeitunga ne dopušta objavljivanje žena na fotografijama. Kako su objasnili u svom priopćenju u kojem piše da to nije zato što ne poštuju žene nego zato što smatraju da žene treba poštovati zbog onoga što one rade, a ne zbog toga kako izgledaju.

Di Tzeitung sada žali što je uopće objavio fotografiju.

Bijela kuća, koja je objavila fotografiju, događaj nije službeno komentirala.

Ključne riječi

Komentara 153

RE
@rea
14:29 10.05.2011.

Je li bi da te skrate za glavu virtualno, ili bi da te skrate za glavu poput T. van Gogha ?

SI
sinaj
23:33 10.05.2011.

lschmidt je napisao/la: __________________________ Da su svi ateisti kao Nietzsche možda bi bilo i više ateista. Danas je nažalost najviše kafanskih ateista koji samo briju da su jako intelektualni

RE
@rea
20:44 10.05.2011.

19:32h primjedba ___________________ Nego šta su. JB sve zna. I da je u atentatu u Marakeshu bilo 2,5 židova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije