Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ciljanje na Ustav
Povratak na članak

Izborna reforma pravi kraj ‘mletačkih trgovaca’ ili juriš krajnje desnice na HDZ

Za S. Barić najgora posljedica referenduma je stvaranje atmosfere u kojoj se traže neprijatelji. Problem je i netransparentno financiranje te izostanak nadzora.

Komentari 9

MA
Markos
20:23 16.05.2018.

Kakvi spinovi. Evo vam informacija kako je to kod nas u Sloveniji (kad je vec ta Slovenija kao bolje uredjena, demokratska i fina) 1. Slovenija priznaje SAMO talijansku i Madjarsku manjinu a sve iz EX YU NE PRIZNAJU (niti autohtonee Hrvate)! Madjarska i Talijanska manjina imaju svatko po jednog predstavnika u parlamentu BEZ PRAVA odlucivanja o proracunu i BEZ PRAVA participacije u vlasti. 2. Glas SVAKOG gradjana vrijedi JEDNAKO. 3. Izborne jedinice sljede granice pokrajina i gradova. Dakle Hrvatska daje svojim manjinama PREVISE prava! Idite na REFERENDUM i ne sjedite doma jer sad imate sansu za promjenu! Pozdrav iz Slovenije.

VL
JA
jadrmatic
20:30 16.05.2018.

Naravno da šefovi političkih stranaka odlučuju o tome koga će staviti na listu, ali se ne mogu nadati dobrom rezultatu ako liste napune Jandrokovićima, Bošnjakovićima, Božinovićima i sličnom boranijom. Dakle, morati će, kao i do sada, stavljati bolje pozicionirane kandidate na liste, s tim da će sada ti biti izabrani, a likovi poput Jandrokovića, Božinovića i Bošnjakovića neće.

VL
Avatar vitez
vitez
21:29 16.05.2018.

Jadan članak sa još jadnijom Sanjom Barić.Gospodo iz Večernjeg lista koji ste na platnoj listi Macan.Plenkovićeva carstva upamtite-Narod odlučuje! dr Letica večeras u Bujici kaže:Ustavni sud je korumpiran, nemoralan...Ustavni sud je sredstvo HDZ-SDP partije u pokoravanju Hrvatske i naroda

VL
LU
Lujo123
21:10 16.05.2018.

mladenka šarić, a da ti odeš bre u pašaluk mlatiti takve bljuvotine, laži, demagogiju i ostala podmetanja? Samo se dreći i laži - nebu ti pomoglo!

VL
Avatar babas
babas
22:00 16.05.2018.

Hadezeovci neće dozvoliti da izgube manjince,kako bi vladali državom bez Pupija i njegovih ortaka,te Radina? A Ustavni sud sluša dok hadezeovci govore,uostalom oni ih i postavljaju.

VL
40
402
23:24 16.05.2018.

Ja potpisujem oba .Jedan u crkvi , drugi na trgu.

VL
DU
Deleted user
08:27 17.05.2018.

Tja, kaj se more. Vladajućoj kliki (službeno nazvanoj vladina koalicija), tzv. oporbi (u stvarnosti hrpi intelektualno potkapacitirane čeljadi željne vlasti pod svaku cijenu) i manjinskim etnobiznismenima (oličenima prije svega u Pupovac dr. Milojku, Radin dr. Furiozu i Kajtazi Veljcu) već sad se tresu gaće i dolazi im slabo iako se još ne zna hoće li biti sikupljen dostatan broj glasova da bi se održao referendum o promjeni izbornog sustava. To je bjelodan dokaz da se građanska inicijativa "Narod odlučuje" upustila u ispravan i prijeko potreban posao pogodivši samu srž gorućih problema hrvatske politike. Drugi isto tako čvrst dokaz za to je ovakva odurna hajka režimskih medija pokrenuta protiv referendumske inicijative. Treći dokaz nije potreban nikomu tko imalo misli vlastitom glavom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.