Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST HRVATIMA U AUSTRIJI

Evo kada će Hrvati u Austriji moći izaći na birališta za parlamentarne izbore

Zagreb: Od 7 sati otvorena su birališta za referendum o ustavnoj definiciji braka
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
21.03.2024.
u 14:39

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor u Austriji održat će se 16. i 17. travnja 2024. g. (utorak i srijeda) od 7.00 do 19.00 sati u Konzularnom odjelu Veleposlanstva RH u Beču na adresi Operngasse 20b, 1040 Wien.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Austriji poslalo je sljedeću obavijest hrvatskim državljanima koji žive i rade u Austriji:

“Poštovani predstavnici Katoličke crkve u Austriji,   poštovani predstavnici hrvatskih udruga i medija u Austriji, poštovane hrvatske državljanke i hrvatski državljani u Austriji,Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor u Austriji održat će se 16. i  17. travnja 2024. g. (utorak i srijeda) od 7.00 do 19.00 sati u Konzularnom odjelu Veleposlanstva RH u Beču  na adresi Operngasse 20b, 1040 Wien.
 Svi hrvatski državljani i hrvatske državljanke koji žele glasovati u Austriji  imaju mogućnost registrirati se u  Konzularnom odjelu Veleposlanstva dostavom priloženog obrasca Zahtjeva za registraciju i to: e-mailom na  izbori.bec@mvep.hr, osobnom dostavom ili poštom.  Rok za registraciju je 6. travnja 2024. g.”

Kako stoji u obavijesti, uz koju je priložen i obrazac Zahtjeva za registraciju, više o izborima može se naći na mrežnim stranicama Veleposlanstva: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH - Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Austriji (gov.hr)

VIDEO: Milanović: 'Učinit ću sve da građanima dam razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije