Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba slavi
Povratak na članak

Izlazne ankete u Sloveniji: Najviše glasova stranci Roberta Goloba

Gibanje Svoboda na čelu s Robertom Golobom osvojila je 35,8 posto glasova, slijedi Slovenska demokratska stranka (SDS) aktualnog slovenskog premijera Janeza Janše, a predizborni prag prešli su i stranke Nova Slovenija- kršćanski demokrati (NSi), Socijalni demokrati (SD) i Levica

Komentari 4

DU
Deleted user
20:51 24.04.2022.

Opsjenari s velikim ambicijama najčešče završe u politici! Golob, jedan od glavnih mahera slovenske GEN-I, tvrtke koja od 2013. prodaje "jeftiniju" struju potrošačima (točnim izračunom, na samom početku njihovog djelovanja u RH vidjelo se kako su najskuplji!) uspio je mnoge lakovjerne i u nas obmanuti. Politika je normalan slijed, a i Slovenci nisu ništa drugačiji.

VL
TO
tolitol
21:06 24.04.2022.

Loša vijest za hrvatsko-slovenske odnose. Ništa od skorašnjeg diplomatskog i racionalnog rješavanja dvostranih pitanja. Ako je suditi prema dosadašnjim slovenskim lijevim vladama (i listama tipa Šarec i Cerar), opet će krenuti antihrvatska kampanja i podmetanje klipova iz Ljubljane. Nadam se da ipak da neće biti ponovnih blokada Šengena i OECD-a, barem zbog toga jer se ovaj put ne nazire nijedna druga EU vlada iza koje bi se Slovenci mogli "skrivati".

VL
RO
Rosie
20:18 24.04.2022.

Kad mu je Plenki dao "poljubac smrti"

VL
PR
prajdali100
21:24 24.04.2022.

Vrijeme skladnih i harmoničnih odnosa sa Slovenijom upravo završava.Uskoro počinje bacanje klipova pod noge,ucjene oko Šengena,ribarenja u savudrijskoj vali....Nadam se da će naš Predsjednik svojom smirenom,pametnom i odmjerenom politikom učiniti da sve prođe u najboljem redu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.