Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka cijena obrazovanja
Povratak na članak

Svi su za besplatne udžbenike, ali nisu sposobni naći novac

To je socijalna mjera i ne vodi do promjena u obrazovanju, kaže Ž. Stipić, a iza nje se često krije kriminal, pa “besplatni” udžbenici ispadnu četiri puta skuplji

Komentari 3

Avatar soliloquy
soliloquy
04:57 22.08.2016.

Zanimljivo kako se nitko nije još sjetio da bi država mogla sama proizvesti udžbenike i staviti ih na internet, a lekcije bi onda nastavnici mogli printati i na satu dijeliti učenicima. To bi instantno eliminiralo i trošak za roditelje i teške torbe, a u slučaju da netko izgubi papire i radne zadatka, u školi se samo isprintaju novi. To bi doduše izbrisalo sve izdavačke kuće, ali ruku na srce što će nam izdavačke kuće koje žive od sistema koji se svodi na reketarenje roditelja.

VL
DU
Deleted user
07:26 22.08.2016.

Možda manje fontana, manje skupih luksuznih moćnih automobila u službenom voznom parku, manje povlastica ionako najpovlaštenijima....manje državne birokracije - zavoda, agencija, manje rasipanja - ukratko.

VL
DU
Deleted user
07:29 22.08.2016.

Sto kmecite, bila vam mrska totalitarna, mracna, tamnica, omrazena bivsa drzava, a sada udisete cisti hrvatski zrak, sloboda na sve strane ako imas novaca. Sto kmecite pa imate slobodnu, neovisnu, dugo zeljenu i samostalnu rvatcku. Pa u cemu je problem..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.