Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić:

Prema braniteljima sam bio strog, ali izuzetno pošten

Narodna koalicija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
18.08.2016.
u 16:30

'Današnja Vlada ili ono što se tako naziva, koja je nas etiketirala kao najgoru vladu u povijesti Hrvatske, preuzela je tu titulu i msilim da će je nositi još najmanje tisuću godina, dok god bude Hrvaske i spomena na Hrvatsku'

Jako smo ponosni što našu listu čini 50 posto žena, a još smo ponosniji na to što više od pola liste čine hrvatski branitelji. To znači da sve one priče koje govore o nama kao ljudima koji nismo domoljubi padaju u vodu i na to više ne bih trošio riječi - rekao je u Slavonskom Brodu bivši ministar branitelja Predrag Matić, četvrti na listi Narodne koalicije za 5. izbornu jedinicu.

Podsjetivši kako je njegov mandat u prošlom sazivu Vlade Zorana Milanovića iz poznatih razloga bio najturbulentniji, on je istaknuo kako činjenica da je na prošlim izborima u ovoj izbornoj jedinici dobio gotovo 9.000 preferencijalnih glasova govori da je prema braniteljima bio strog, ali izuzetno pošten.

- Bivši prosvjednici koje je sadašnji ministar ispod šatora pozvao u hotel Laguna u Zagrebu da im ne bude hladno ili vruće već šest mjeseci sjede i bistre braniteljsku politiku, a rezultate naravno još nisu donijeli niti će ih donijeti. Ako ih i bude, to će onda biti isto ono što su i meni donijeli na stol – zahtjev za novih 14 milijardi kuna za hrvatske branitelje, što Hrvatska u ovom trenutku naravno ne može ni približno napraviti.

Podsjećam da Hrvatska i sada odvaja gotovo 6 milijardi kuna za branitelje – rekao je Matić. Dodao je kako se u sljedećem mandatu neće razbacivati obećanjima, nego će sačuvati prava hrvatskih branitelja i unaprijediti ih onoliko koliko to bude moguće.

- Današnja Vlada ili ono što se tako naziva, koja je nas etiketirala kao najgoru vladu u povijesti Hrvatske, preuzela je tu titulu i msilim da će je nositi još najmanje tisuću godina, dok god bude Hrvaske i spomena na Hrvatsku – dodao je Matić, ponovivši kako on sigurno neće biti novi ministar branitelja. 

>> Matić: Medved je prosvjednike sklonio u hotel da ondje već šest mjeseci bistre politiku

Komentara 23

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:00 18.08.2016.

Vidi čovjeka u pozi moći! A kad ono, klaun, zapravo!

ST
stric5
17:16 18.08.2016.

....matiću predstavi nam lažnjake .... 100 000 si ih "obećao" ....molim popis ...

FO
ForeignLegion1987
17:25 18.08.2016.

Tko o cemu....matic.....legenda ... o postenju......ima li on uopce obraza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije