Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trka na prstenac

Bandić otkrio "veliku tajnu": Dogovara se velika koalicija između SDP-a i HDZ-a

Milan Bandić u Barbanu
Duško Marušić/PIXSELL
21.08.2016.
u 20:11

Sve što se u Hrvatskoj događalo nakon Oluje, znači u posljednjih 21 godinu rezultat je vlasti dviju stranaka koje sad dogovaraju suradnju, poručio je Bandić.

Tradicionalnu utrku na prstenac danas je posjetio i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić, zajedno s koalicijskim partnerom Ljubom Jurčićem, te koordinatorom koalicije u VIII. izbornoj jedinici Slavkom Linićem.

U slavljeničkom ozračju Milan Bandić otkrio je, kako kaže, strogo čuvanu informaciju, o dogovoru velike koalicije izmedu HDZ-a i SDP-a te pozvao građane da ne daju povjerenje onima koji su Hrvatsku i doveli u sadašnje probleme.

"Sve što se u Hrvatskoj događalo nakon Oluje, znači u posljednjih 21 godinu rezultat je vlasti dviju stranaka koje sad dogovaraju suradnju. Hrvatska je gospodarski i politički opustošena i ove stranke bi trebalo lustrirati. Oni su aktivni samo pred izbore, dok ja svojim radom 365 dana u godini dokazujem kako se može stvoriti prosperitet" - rekao je Milan Bandić te dodao kako bi se upravo u Istri trebalo otvoriti Ministarstvo regionalnog razvitka jer se Hrvatska treba razvijati policentrično i ravnomjerno.

Slavko Linić naglasio je pak kako je odlučio pomoći ovoj koaliciji jer ona okuplja ljude s imenom i prezimenom i koji su se već dokazali svojim radom.

 "Osoba sam koja iznimno cijeni ono što je gospodin Bandić napravio u Zagrebu, veliki sam prijatelj i s Ljubom Jurčićem i Kristijanom Kapovićem. Sve su to ljudi koji su se dokazali kao sposobni i zato sam odlučio pomoći u VIII. Izbornoj jedinici. Na listi su na prvim mjestima žene i to vrlo sposobne i ja ću im pomoći svojim iskustvom" - naglasio je Linić.

Na barbanskoj trci bili su i kandidati Koalicije za Premijera s liste za VIII. Izbornu jedinicu, na čelu s Katarinom Toković, prvom kandidatkinjom na listi.

Komentara 24

AS
atilla sb 1986
20:34 21.08.2016.

miki ne serkaj!

DO
domicic
21:59 21.08.2016.

Neka me netko podsjeti, u kojoj su ono stranci do nedavno bili Bandić, Jurčić, Linić i ostali?

MD
mare_dalmacija
21:54 21.08.2016.

VL, do kada će te plasirati ovu laž, i to bez obzira tko joj je 'autor' (najčešće vi i neki vaš 'pouzdani izvor'!)! HDZ ne će nikada ući u koaliciju sa 'zaštitarima' na doživotnu osuđenih nalogodavaca ubojstava Hrvata! Jasno? Možda jednom, ali s nekom HRVATSKOM socijaldemokracijom, a ne sa slijednicima KPH koji tetoše UDB-aše i ližu prekodrinske tabane Agama Vučiću, Nikoliću, Vulinu, ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije