Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZ POGREŠAKA SMO NAUČILI'
Povratak na članak

Krstičević: Gospodarstvo u središtu HDZ-ova programa

'Ovo su posebni izbori jer vjerujem da će nakon njih Hrvatska napokon dobiti ljude koji će znati našom zemljom, ne vladati, nego joj služiti'

Komentari 10

DU
Deleted user
18:30 19.08.2016.

Tko nije ni sanjao dati glas HDZ-u taj ce se sigurno brzo odluciti bas zbog Prgometa i Kujundzica. Mo''s mislit'! Bas vjerodostojno!

VL
DU
Deleted user
18:44 19.08.2016.

G. Krsticevic, pogreske HDZ-a (i SDP-a takoder) skupo su stajale hrvatski narod. Nikakva isprika to ne moze izbrisati. Zar ste se zajedno s drugim braniteljima borili za Hrvatsku u kojoj ljudi kopaju po kontejnerima? Narod vise ne pusi price kako je za to odgovoran neki drugi HDZ ili netko drugi iz HDZ-a. Spustite se na zemlju i informirajte koliko Hrvata zivi ispod razine siromastva. Ne zivi se od laznih obecanja i potrosenih nadanja! "Strucnjaci" s raznim diplomama ovu su zemlju doveli na prosjacki stap. Jedino sto znaju (a to potvrduje i zadnji HDZ-ov ministar financija) je dizanje kredita i daljnje zaduzivanje. Hvala, prekrasnoj Hrvatskoj vise takva ekipa ne treba!

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
23:27 19.08.2016.

Sa ovakvim ulaskom u kampanju tesko HDZ moze bilo sto,ovo nelici ninasto,ovo nema veze sa kampanjom,od mobilizacije nista zasada cista 0.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:20 19.08.2016.

Krasti cemo puno pazljivije ovaj puta. Iz pogresaka kada su nas uhvatili u kradji smo naucili. Sada cemo se puno vise brinuti da ne budemo ponovno uhvaceni u kradji.

VL
DU
Deleted user
00:52 20.08.2016.

Mislim se da cete i ovaj put trazit odobrenje MOST-a. Dani kad ste haracili zemljom (sto ukljucuje i SDP) su proslost. Hvala Bogu sto imamo MOST jer be se inace politika u Hrvatskoj nastavila kotrljat niz crveno plavu provaliju.

VL
DS
dubicko.sijelo
07:22 20.08.2016.

Opet ista prica,,Ovo je novi HDZ,naucili smo iz gresaka,zelimo sluziti narodu i domovini itd,,bla,bla,bla.Naslusali smo se tih i takvih obecanja od HDZ/SDP-a u proteklom razdoblju da nam je dosta zauvijek i nadam se da nikada vise necete samostalno osvojiti vlast jer ste pokazali da neznate i ne zelite voditi drzavu ka boljitku nego samo brinete kako doci na vlast,kako zbrinuti svoje vejerne glasace i kako se zadrzati na vlasti.Vi koji ste doveli drzavu do bankrota sigurno je neznate izvesti na pravi put sto ste pokazali u periodu vaseg vladanja.Ugnijezdili ste korupciju u svaku poru naseg drustva tako da nas izgriza na svakom koraku i ne dopusta da se razvijamo kao normalno drustvo.Visokopozicioniranog HDZ-ovca ste sakrili u Ustavnom sudu da bi ga zastitili od progona a znali ste prije izbora da je korumpiran i sada nam pricate price o vjerodostojnosti i novom HDZ-u.Potrosili ste sve kredite i samo politicki slijepci mogu glasovati za vas jer ste jednaki vasim suparnicima iz sdp-a.HDZ=SDP.Fuj

VL
HR
Hrabraja
18:07 19.08.2016.

Hahhha kakvi glumci

VL
BA
Baja007
17:39 19.08.2016.

Samo naprid. Da napravite pola od obecanog biti ce puno vise od toga sto su napravili kukurikavci...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.