Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznat po seks skandalu
Povratak na članak

'Izbor Kanerve je moralno posrnuće Parlamentarne skupštine OESS-a'

Neshvatljivo da je Ranku Krivokapiću, predsjedniku crnogorskog parlamenta, protukandidat za predsjednika Parlamentarne skupštine bio u najmanju ruku kontroverzni Kanerva, koji je zbog seks skandala smijenjen 2008. godine s dužnosti ministra vanjskih poslova Finske

Komentari 3

DU
Deleted user
12:50 02.07.2014.

izvor VL ili Branko V. ? inače dobio na izborima 1,5% glasova. Bavi se trivijalnim stvarima koji nisu hrv. nac.interesi

VL
CR
CroHR123
13:32 02.07.2014.

Sekretarijat?! Sekretar?! Na kojem je jeziku pisan ovaj članak?!

VL
Avatar rajetin
rajetin
12:18 02.07.2014.

Kaže: "... poslao je jednoj striptizeti više od 200 lascivnih, dvosmislenih SMS poruka..." Pa sad, netko to može smatrati neprimjerenim, neprikladnim, nećudorednim, temeljeći svoj stav na vjerskim dogmama ili nekim drugim moralnim principima i skrupulama, ali gdje je tu krivično djelo? Po čemu gospodin Vukšić zaključuje da je netko kome se diže na striptizete nesposoban normalno obavljati svoj posao, da je zapravo NEPODOBAN. Da je gospodin Kanerve svećenik, mogli bismo u pitanje dovesti njegovo poštivanje celibata. Ali on je laik, svjetovni čovjek od krvi i mesa. Sasvim je svejedno je li mesar ili političar. Ako je oženjen, ili živi u partnerstvu, onda bi se njegova životna suputnica (ili suputnik) mogli zamisliti nad njihovom vezom, ali što se to NAS tiče? Otkud nama pravo da zavirujemo u njegov mobitel i čitamo njegove poruke? Ne znam kako je gospodin Krivokapić obavljao svoj posao. Možda dobro, ali možda i loše. Gospodin Vukšić kaže da se radi o "prljavoj manipulaciji". A dokazi? Ne trebaju li takvi javni istupi biti potkrepljeni dokazima? U Hrvatskoj očito ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.