Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mihaljevci

Izbjegnuta tragedija: Zabio se u obiteljsku kuću pa pobjegao s mjesta nesreće

Mihaljevci
Foto: pozega.eu
12.07.2018.
u 10:26

Policija obavlja očevid, a kako saznaje požeški portal, poznato je tko je vozač te će snositi odgovornost za nesreću i zbog bijega s mjesta iste

Nogometna euforija koja je zahvatila Hrvatsku, donijela je i neke manje lijepe scene.

Tako policija traga za vozačem koji se noćas, pretpostavlja se nakon nogometne euforije, svojim automobilom zabio u obiteljsku kuću u Mihaljevcima nakon čega je dao petama vjetra, javlja pozega.eu.

Vozač VW Golfa III kretao se iz pravca Velike prema Požegi. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletio je s ceste i zabio se u kuću, saznaje pozega.eu od neslužbenih izvora. 

"Najprije je udario u znak pa u ogradu pa u kuću. Od siline udarca se prevrnuo. Vozaču ni traga ni glasa", rekli su mještani te dodali: 

"S automobila je skinuo tablice i najvjerojatnije otišao kući kako bi se prije uviđaja otrijeznio. Zanimljivo je da žena koja živi u toj kući baš ništa nije čula. Kada je ujutro izišla iz kuće imala je što i vidjeti. Totalno razbijen auto umalo joj je uletio u dnevni boravak", prepričavaju. 

Policija obavlja očevid, a kako saznaje požeški portal, poznato je tko je vozač te će snositi odgovornost za nesreću i zbog bijega s mjesta iste. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:01 12.07.2018.

a ono kao neće znati tko je kriv zato što je pobjegao s mjesta nesreće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije