Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa eskalirala

U izbjegličkom kampu u Njemačkoj potukli se Albanci i Pakistanci, 14 ozlijeđenih

tučnjava izbjeglice
Foto: screenshot/youtube
28.09.2015.
u 10:45

Do večeri je izbio je novi sukob s oko 70 izbjeglica koji su krenuli na grupu od oko 300 ljudi. Policija je sukobe smirila i uspjela uspostaviti red u kampu. Prema lokalnim medijima, nitko nije uhićen.

Najmanje 14 ljudi ozlijeđeno je u izbjegličkom kampu u blizini njemačkog grada Kassela. Sukobi su se dogodili u nedjelju i trajali su nekoliko sati, izvještava DPA, a prenosi Englishirb.ir. Među ozlijeđenima su i tri policajca.

Sukob je izbio u velikom izbjegličkom kampu s oko 1500 tražitelja azila iz 20 različitih zemalja. Najprije su se posvadila dvojica muškaraca oko podneva, u vrijeme ručka. Potom je svađa eskalirala nakon što su se u raspravu uključile dvije veće grupe Albanaca i Pakistanaca. Do večeri izbio je novi sukob s oko 70 izbjeglica koji su krenuli na grupu od oko 300 ljudi. Policija je sukobe smirila i uspjela uspostaviti red u kampu. Prema lokalnim medijima, nitko nije uhićen.

Njemačka je glavna destinacija stotinama tisuća, pa i milijunima izbjeglica koji dolaze iz Sirije, Srednjeg istoka i sjeverne Afrike. Očekuje se da će Njemačka primiti milijun izbjeglica u ovoj godini, dok ih je lani primila 200.000.

>> Iz Opatovca jutros krenulo 30-ak autobusa s izbjeglicama

Komentara 36

SI
sinisas3
11:53 28.09.2015.

Albanci u izbjegličkom kampu??

Avatar kravata
kravata
12:15 28.09.2015.

A sto ce bit kad se zajedno potuku sa njemcima?

Avatar abakus
abakus
12:08 28.09.2015.

Jadni Sirijci... oni samo žele pobjeći od nasilja u svojoj zemlji... i donijeti ga u druge. Ali, čekaj malo, pa ne vidim da se spominju Sirijci...! Najednom i Albanci i Pakistanci spadaju u izbjeglice??? Pa kako to, mamicu im njihovu, kad se uredno govori o izbjeglicama i "jadnim Sirijcima"...?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije