Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosad ih ušlo 307.000

Izbjeglice u zimskom kampu u Slavonskom Brodu od srijede

kamp
Foto: Vlada RH/Twitter
1/10
02.11.2015.
u 10:22

Džigumović je najavio kako će izravan vlak iz Šida do zimskog kampa u Slavonskom Brodu krenuti od srijede

Prema službenim podacima MUP-a u Hrvatsku je od početka izbjegličke krize ušlo 307.000 izbjeglica. Tijekom jučerašnjeg dana registrirano je novih oko 8.400 izbjeglica, što je, kako je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović nešto veći broj nego inače, ali opet ništa posebno u odnosu na neke rekordne brojke.

Džigumović je najavio kako će izravan vlak iz Šida do zimskog kampa u Slavonskom Brodu krenuti od srijede, a da će još danas i sutra izbjeglice biti primane u kampu u Opatovcu i transportirane vlakovima iz Tovarnika i autobusima do slovenske granice. S početkom izravne linije Šid – zimski kamp, kamp u Opatovcu će se polako prebacivati u hladni pogon, najavio je Džigumović.

>> U Sloveniju iz Hrvatske ušla tri vlaka s 3200 izbjeglica

Komentara 19

BK
branko-kockica
10:31 02.11.2015.

Ostojićev hot-spot se širi punom parom. 5 tisuća mjesta u Opatovcu, 15 tisuća u Slavonskom Brodu, nedefinirani broj u tajnom centru na Prevlaci i u ostalim centrima koji su pripremljeni u tajnosti, plus oko 6 tisuća u starim centrima, plus cca 15 tisuća dodatnih mjesta koje će osigurati UNHCR, eto nas s cca 100 tisuća agresivnih migranata koji će ovdje ostati do proljeća. Sve prema dogovoru i planu koji je Milanović dogovorio u Bruxellesu o otvaranju DODATNIH mjesta.

DM
dr_max
10:38 02.11.2015.

Bilo bi im bolje da su ostali doma, ovdje su nepoželjni, Mile i Ostoja su nas prodali Sorošu i sad nas pretvaraju u sakupljalište ekonomskih migranata i terorista.

DU
Deleted user
10:49 02.11.2015.

Ostojić je rekao da predsjednica uvećava kad je rekla prvog dana da ćemo imati prko 40 000 izbjeglica,Ostojić je rekao da će Slavonski Brod isključivo služiti za smještaj MUP,ha,ha novi dan nova laž!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije