Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne puštaju ih preko granice

Izbjeglice u Srbiji krenuli pješice prema Hrvatskoj

izbjeglice
21.02.2016.
u 16:14

Kako prenose srbijanski mediji radi se o izbjeglicama koji se izjašnjavaju kao Sirijci, Iračani i Afganistanci ali ih navodno Hrvatska ne želi pustiti preko granice

Tijekom današnjeg dana oko 150 izbjeglica smještenih u prihvatnom centru Šid krenulo je pješice prema Hrvatskoj koje policija u selu Adaševci mirnim putem pokušava vratiti nazad.

Kako prenose srbijanski mediji radi se o izbjeglicama koji se izjašnjavaju kao Sirijci, Iračani i Afganistanci ali ih navodno Hrvatska ne želi pustiti preko granice. Srbijanski novinari s kojima smo razgovarali kažu i kako im policija zabranjuje snimanje i prilazak.

Kažu i kako je vlak iz Hrvatske koji izbjeglice prevozi iz Šida do Slavonskoga Broda stigao na željeznički kolodvor tijekom noći. S novim režimom prihvata i propuštanja izbjeglice su u okolici Šida smještene u kamp u neposrednoj blizini Željezničkog kolodvora, u nekadašnjem motelu Adaševci na auto cesti i u dječjoj bolnici Principovac u blizini Iloka.  

>>Makedonija zatvorila granicu s Grčkom za Afganistance

>>Kurz: Makedonija ne može sama u izbjegličkoj krizi, problem Grčka

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
16:55 21.02.2016.

Žica pod hitno!!!!

K2
kritičar_2
16:37 21.02.2016.

Tenkove na granicu.

VG
vito.galic
17:17 21.02.2016.

nazad u svoju zemlju pusku u ruke kukavice i silovatelji krscana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije