Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zbog slična iskustva i Hrvatska bi se trebala boriti za spas Rohindža

Odbor za dodjelu Nobelove nagrade za mir tu titulu, kaže, ne može oduzeti progoniteljici Aung San Suu Kyi jer toga nema u pravilima!?

Komentari 6

DU
Deleted user
15:36 19.09.2017.

Žao mi ljudi.....ali vas kvazinovinare bi htjeo vidjeti na njihovom mjestu. Baš to, da vas tlače kao te nestetnike...Kada su dijelili Nobela takvim ljudima koje sada prozivate, onda ste pisali trićarije.....jednom Obami ste lizali pete kada je dobio Nobela, a zapalio pola sjeveracAfrike i Bliskog istoka, o Arafatu i Mandeli isto tako rigotine, šutili ste o njihovim terorizmu i kriminalu....važno da ste na valu main streama i copy paste novinarstva. Neka im pomogne Saudijska Arabija i Iran....što sad zazivate zap svijet??? Onda će te pisati za par godina da smo mi krivi za taj karambol dolje?? Dno.

VL
DU
Deleted user
15:41 19.09.2017.

To je stoka koju treaba potamaniti. Muslimanski teroristi koji su poduprti za arapskim zemljama koje financiraju terorizam i prave sranje po svijetu. A vi seljacine balkanske prvo se raspitajte za sto uzimat stavove jer nemate pojma o cumu pricate. Ceka samo dok vam ruknu prvo par bombi po Zagrebu i po Jadnarnu i kad pocmu da vas kolju. Muletine.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:24 19.09.2017.

Ovo je morbidno od strane tzv novinara, u stvari samo jos jedne antife u opcoj polavi. Usporedjivati nase izbjeglice s rohindjama????Rohindje su u ovom slusaju srbi, oni su napali budiste Burme i ubijali ih jer su druge vjere, i zbog toga je burmanska vojska odgovorila. Dakle, u usporedbi s nama, oni nisu ljudi koji su 91 mrali napustiti spoaljena sela i gradove, oni su oni koji su 95 pobjegli na traktorima iz knona. I jednako u obje price, oni placu nad zlom sudbinom i fasistima koji su ih protjerali s "vekovnih ognjista". Cinjenicu da su sami poceli s protjerivanjem zataskavaju, a ovakvi novinari presucuju i ignoriraju.

VL
DR
Drmiha
18:32 19.09.2017.

u naslovu bi trebalo stajati vlasnici hrvatske putovnice srbske nacionalnosti iz krajine e onda bi bilo skroz ok jer tako su se kurcili i oni pa poslije bizanija. A hrvate usporedjivati sa njima ljepotane to je uvreda za sve prave hrvate

VL
MI
milecar12
15:42 19.09.2017.

Kakve veze imaju Hrvati protjerani sa svoga tla sa teroristima ilegalno u državi?

VL
LO
lojtra1
08:45 20.09.2017.

Upravo zbog sličnih iskustava trebali bi utjecati na Rohindže da prestanu napadati policijske postaje i urede vlasti u Mijanmaru te ako su ikako u mogućnosti da prestanu ubijati policajce. To što su muslimani ne daje im pravo koje su si uzeli pa onda nakon toga debelo zažalili. Osim toga trebali bi poraditi na integraciji u Mijanmarsko društvo na čemu oni uopće ne rade jer većinsko stanovništvo kako se može primjetiti nije zainteresirano za njihovu kulturu, običaje i vjeru pošto se žele odmaći od kamenog doba kojega jadni Rohindže nose sa sobom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.