Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid u tijeku

Izbio požar u županjskoj tvornici kombajna

kombajn
pixsell
25.01.2013.
u 14:25

Prije nekoliko dana ovu uspješnu tvrtku posjetio je i ministar u Vladi RH Ivan Vrdoljak. Tom prilikom je najavljeno kako će ove godine povećati proizvodnju kombajna, koji se najvećim dijelom prodaju na inozemnom tržištu

Danas je, oko 13 sati, došlo do požara u županjskoj tvornici kombajna Same Deutz Fahr. Prema navodima policije do požara je došlo na ventilacijskom sustavu. Požar je ugašen, a prema saznanjima policije nitko nije ozlijeđen. Što je uzrok otkrit će očevid koji je počeo oko 14 sati.

Prije nekoliko dana ovu uspješnu tvrtku posjetio je i ministar u Vladi RH Ivan Vrdoljak. Tom prilikom je najavljeno kako će ove godine povećati proizvodnju kombajna, koji se najvećim dijelom prodaju na inozemnom tržištu, kao i da će zaposliti značajan broj sezonskih radnika.

>>FOTO Skladište izgorjelo pa se potpuno zaledilo nakon požara

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije