Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAŠENJE ĆE POTRAJATI
Povratak na članak

Požar na Biokovu se širi, zračne snage ne mogu ga gasiti zbog jako vjetra

Gašenje požara na Biokovu će, kako se doznaje, potrajati nekoliko dana jer je teren na kojemu se požar širi vrlo nepristupačan

Komentari 3

DU
Deleted user
09:03 24.08.2016.

Šibensko podrucje danima gori na sve strane,vatrogasci su satrani.Nema dovoljno ljudi i opreme ,a gradske celnike ni nakon stravicne Kornatske tragedije nije briga za vatrogasce i zastitu od pozara.Momci su jucer u Zaboricu po udarima bure uspili zaustavit vatru metar od kuca!Izgorila je svaka travka,zgarista podvuda i u to vrime podmetnuli pozar i u Vodicama..Svake godine pale Dalmaciju,drzava ne poduzima nista.Da kaznjavaju velikim novcanim i zatvorskim kaznama piromanima bi prisjelo.

VL
PU
paul-umpe
13:40 24.08.2016.

skoro je ugaseno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.