Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija

Izbio požar na kruzeru koji je plovio prema Bahamima

kruzer
Reuters/ PIXSELL
27.05.2013.
u 17:17

Ovo je posljednja u nizu "poteškoća" koje su se dogodile na kruzerima ove kompanije. U veljači je vatra zahvatila strojarnicu broda Carnival Triumph nakon čega je brod ostao bez električne energije i nasukao se u Meksičkom zaljevu.

Putnici kruzera "Grandeur of the Seas" u vlasništvu kompanije "Royal Carribean" smješteni su nakratko u jedinice za evakuaciju nakon što je izbio požar, no nije bilo potrebe za evakuacijom putnika.

Srećom, vatra je brzo ugašena te nije bilo ozlijeđenih. Nakon što je vatra ugašena, napravljen je pregled i kruzer je nastavio ploviti te je jutros uplovio u luku na Bahamima, priopćili su iz kompanije.

Ovo je posljednja u nizu "poteškoća" koje su se dogodile na kruzerima ove kompanije. U veljači je vatra zahvatila strojarnicu broda Carnival Triumph nakon čega je brod ostao bez električne energije i nasukao se u Meksičkom zaljevu. Tada nije bilo moguće održavati ni najosnovnije radnje poput pripremanja hrane za putnike, a nije bilo ni vode neko vrijeme.

>>'Smrdljivi' kruzer Carnival Triumph upao u nove probleme

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije