Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVINCA

Izbio požar kod Trogira, vatrogascima pomagao i kanader

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.03.2023.
u 19:12

Na terenu su vatrogasci iz Marine, Seget Vranjica, Okruga, Slatina, Trogira i Rogoznice.

U mjesto Svinca kod Marine oko 15.30 sati došlo je do požara. Kako javlja Dalmacija danas gore trava i nisko raslinje, vatrogasci su na terenu, a u pomoć im stiže i kanader.

- Kuće nisu ugrožene. Ima izgorenih maslina, a gore i trava i nisko raslinje - rekli su nam iz DVD-a Marina. Uz njih, na terenu su i vatrogasci iz Seget Vranjica, Okruga, Slatina, Trogira i Rogoznice.

VIDEO Snimke Bahmuta dronom otkrivaju razmjere uništenja dok ruska ofenziva posustaje

Hina javlja su izgorjela oko četiri hektara maslinika, doznaje se od vatrogasaca. Kako se doznaje u Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Splita, riječ je o požaru na otvorenome koji je buknuo u 15,38 sati. Na terenu je osam vozila i 24 vatrogasca iz operativne zone Trogira. Tijekom popodneva vatrogascima je pomagao i kanader, a predvečer su na požarištu ostali samo trogirski gasitelji, koji će ondje biti cijelu noć.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije