Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
huligani

Izbili mu zube jer je branio prijateljicu koju su gnjavili

tučnjava
Foto: VL
26.05.2014.
u 19:00

Mario J. od nasilnika iz Zaprešića skrio se u obližnju garažu

Marija J. (20) iz Ključa Brdovečkog teško su ozlijedila dvojica nepoznatih napadača u nedjelju u 3.30 sati na parkiralištu u blizini tržnice u Zaprešiću.

Od napadača koji su ga pretukli i izbili mu zube pobjegao je u garažu obližnje kuće. Tamo ga je u lokvi krvi i bez majice pronašao vlasnik garaže Krešimir Košutić. Mladić je teško disao i ležao na trbuhu, posve nemoćan.

Košutići kažu kako bi 20-godišnjak vjerojatno iskrvario da ga nisu odmah pronašli. Budući da žive u neposrednoj blizini dvaju noćnih klubova, obitelj Košutić navikla je na nepodnošljivu galamu zbog koje moraju sve prozore držati zatvorenima.

Galama je i toga jutra probudila Krešimira Košutića. Odlučan da zatvori prozor, ugledao je čovjeka kako preskače žicu koja dijeli njegovo i susjedno dvorište te utrčava u otvorenu garažu.

Kada je shvatio da iz garaže nitko ne izlazi van, odlučio je pozvati policiju, s kojom je 20-ak minuta poslije pronašao nemoćnog Marija J. Košutiće je cijela situacija jako pogodila.

– Jednog dana i naše bi dijete moglo potražiti spas u nečijoj garaži. Kako onda ne bismo pomogli tuđem djetetu – emotivno su komentirali svoj postupak.

Obitelj ozlijeđenog mladića u šoku je.

– On je jako miran dečko i ne vjerujem da je ikoga izazivao – u suzama je kazala Marijeva baka Karolina J. Razlog napada još je uvijek nepoznat, ali priča se da je Mario navodno izišao s društvom u kojem je, među ostalima, bila i djevojka koju su nepoznati mladići gnjavili, a Mario se zaštitnički postavio prema prijateljici te na kraju završio kao žrtva dvojice nasilnika.

Mario J. trenutačno je u bolnici na liječničkoj skrbi.

>>Borongaj: Masovna tučnjava između 50 i 100 navijača

>>Mladog gej inženjera iz Banja Luke pretukli do smrti

Komentara 22

SE
sestrićna
19:51 26.05.2014.

u remetinaca na 5 god ..

MS
Marinac_SEAL
19:40 26.05.2014.

Svaka čast na hrabrosti. Ta dvojica su prave muškarčine, nema šta. Sumnjam da bi imali tolika muda da su naletjeli na kakvu mrcinu koja bi ih razbila ko beba zvečku.

Avatar mf
mf
20:38 26.05.2014.

takve junačine su jake u čoporu,dok prvi ne zacvili ;dakle,sredi prvoga,bilo čime i nema više ni jednoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije