Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Izbacimo drveni jezik iz vijesti i informacija o Europskoj uniji

Kad čitam i slušam vijesti iz EU, vidim strah od jednostavnog izražavanja

Komentari 2

Avatar noemy-no
noemy-no
13:33 17.02.2014.

Fotka govori vise od sto rijeci. Dosta pogledati EUParlament na sta slici - pljunuti Babilonska kula. Ne treba tu puno biti pametan za skapirati tko su i sta su, i koji im je cilj. Paganska sekturina. Sve su oduzeli narodima, kapital, granice, teritorij, svo materijalno bogatstvo, sada je na redu duhovno - tradicija, jezik, kultura. Treba pomijesati ovce u copor, ubiti Boga u njima. Ali malo su se zeznuli u racunu, nisu bas svi naifcine i prodane duse, sada su im Svicarci zalijepili samarcinu, tako i treba, nego kako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.