Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u k. lukšiću

Izbacila roditelje iz kuće pa zaprijetila da će se raznijeti

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.01.2014.
u 11:27

Šokirana majka ušla je u kuću kako bi je pokušala urazumiti, no Katarina je nasrnula na nju te ju je navodno počela daviti.

Prava drama odvijala se u Kaštel Lukšiću u blizini dvorca Vitturi u četvrtak navečer oko 22 sata. Svađa koja se pretvorila u kaos odvijala se u obiteljskoj kući Katarine (33), javljaju 24sata.

Nakon što se posvađala s majkom, ocem i bratom, Katarina ih je i fizički napala. U bijesu je navodno i razbijala pokućstvo. Oko jedan sat poslije ponoći Katarina je obitelj izbacila iz kuće. Nemoćni roditelji noć su proveli u automobilu čekajući da im se kći smiri. Djevojka, i dalje zatvorena u kući, vikala je da će se raznijeti plinskom bocom. Šokirana majka ušla je u kuću kako bi je pokušala urazumiti, no Katarina je nasrnula na nju te ju je navodno počela daviti. U kuću je zatim uletio i susjed koji je majku jedva spasio od kćeri.

Katarina se nakon pokušaja davljenja majke opet zaključala u stan. Zatim je brat pozvao policiju koja je pred kuću došla u petak oko 9 sati. Kako je djevojka i dalje prijetila da će se ubiti, pokušali su je odgovoriti od pokušaja da si naudi. No, rastrojena Katarina nije ih slušala. Ipak, oko 15 sati se predala, nakon čega ju je odvezla Hitna pomoć.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije