Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANJA

Izazvao nered u policijskoj postaji: Pijani muškarac udario policajca u glavu

Zagreb: 2. Međunarodni prosvjed za zabranu lova
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.03.2021.
u 17:38

Policijski službenik je lakše ozlijeđen

Policija je izvijestila kako je 39-godišnjak iz Županje prilikom smještanja u posebnu prostoriju policije za zadržavanje vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te fizički napao jednog od policajaca. Prema navodima policije on je policajca odgurnuo rukama i zadao mu udarac rukom u glavu. Radi sprječavanja daljnjeg napada i svladavanja otpora policajci su nad 39-godišnjakom uporabili sredstva prisile te ga smjestili u prostoriju za zadržavanje.

Potom su pozvani djelatnici hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Županja kako bi obavili liječnički pregled nad 39-godišnjakom i policijskim službenikom. Policijski službenik je lakše ozlijeđen. Prethodno je, kako navodi policija, 39-godišnjak 13. ožujka, oko 18 sati, u alkoholiziranom stanju (2,03 g/kg) nepozvan ušao u obiteljsku kuću 54-godišnjaka u Gradištu kojega je potom verbalno i fizički napao zadavši mu udarac rukom u glavu. Potom je, udarajući rukama, oštetio balkonska vrata.

Poslije svega načelnik PU ocijenio je uporabu sredstava prisile opravdanom i na zakonu utemeljenom. Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 39-godišnjaku je uručena obavijest te je danas, uz kaznenu prijavu za kaznena djela Narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora, Oštećenje tuđe stvari i Prisila prema službenoj osobi, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Ključne riječi

Komentara 6

IV
Ivoovi
07:20 16.03.2021.

Da je imao ruke vezane na leđima ne bi nikoga mogao udariti. Opet propust policije.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
18:06 15.03.2021.

Opet branitelj?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
08:38 16.03.2021.

Nas Murga nije obican drot Njegove metode su modernije On te prvo ponudi cigarom Pa te poslije razbije Murga nije obican drot Zanimaju ga psiho-fenomeni Svakom se unese u lice i kaze Zasvirat ces ti klavir meni Ponekad izmaltretira kakvogog klinca Od ovih rukovodecih glava Poslije se Murga duboko klanja Poslije se Murga dugo izvinjava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije