Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držao je za ramena

Izazvao brojne komentare: Na prisezi šaputao na uho supruzi novog ministra

Joe Biden na prisegi novog ministra obrane Ashtona Cartera
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/6
17.02.2015.
u 23:06

– Novi ministar obrane ne može obraniti svoju suprugu od Joea Bidena – jedan je od komentara na Bidenovo ponašanje tijekom svečane prisege novog ministra obrane

Novi američki ministar obrane Ashton Carter danas je prisegnuo u Bijeloj kući pred potpredsjednikom SAD-a Joeom Bidenom. Carter je od 2011. do 2013. bio zamjenik ministra obrane Leona Panette.

Tijekom prisege kamere su "uhvatile" Bidena kako nešto šapuće na uho supruzi novog ministra držeći joj obje ruke na ramenima dok su svi zajedno stajali za govornicom, a mnogi su taj trenutak ocijenili neukusnim, piše Time i prenosi neke od komentara.

– Joe Biden zadaje novi udarac neprimjerenim dodirima – piše Truth Revolt. – Novi ministar obrane ne može obraniti svoju suprugu od Joea Bidena – navodi Daily Caller.

Ovo nije prvi takav slučaj s Bidenom, prošle godine je veliku pozornost privukla njegova fotografija s bajkericom u krilu, kao i snimka šaputanja na uho i poljubac kćeri senatora Chrisa Coonsa tijekom svečanosti prisege.

>> Biden se ispričao, ali nije rekao punu istinu o oružju za Siriju

Komentara 36

XA
xaron
05:23 18.02.2015.

Ministar obrane Amerike ? Pa kako će obraniti Ameriku kad me može obraniti ni svoju ženu.

LN
Lovac_na_jelene
23:40 17.02.2015.

Držao joj ruke na ramenima...bar su svi vidjeli gdje su mu ruke...a mogle su biti i negdje drugdje...recimo, malo niže od ramena...sve u svemu i ja bih joj šaptao na uho...

DA
DamirH
23:24 17.02.2015.

Tip je totalno otkacen. Tak je to u Americi ... ili im je predsjednik (Bush, Regan) klaun, ili podpredsjenik (Gore, Biden) ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije