Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varanje osiguranja

Izazvao 93 automobilska sudara - zeznuo ga isti kružni tok

promet
AFP
21.10.2009.
u 17:21

Težina prijevare procjenjuje se na 1,6 milijuna funti. Patel i njegova nezaposlena djevojka za sebe su pritom zaradili oko 46 tisuća funti - uzimali su 500 funti po sudaru.

Na četiri i pol godina zatvora osuđen je dvadesetčetverogodišnji Mohammed Patel nakon što je priznao da je zbog novca od osiguranja prouzročio najmanje 93 automobilska sudara.

Težina prijevare procjenjuje se na 1,6 milijuna funti. Patel i njegova nezaposlena djevojka za sebe su pritom zaradili oko 46 tisuća funti - uzimali su 500 funti po sudaru.

“Operirali” su na širem području Manchestera, no otkriveni su zato što je Patel preferirao jedan kružni tok.

Zaposlenicima koji su radili u uredima koji gledaju na taj kružni tok postala je sumnjiva učestalost sudara pri manjim brzinama i bez težih ozljeda, a uskoro su primijetili da je vozač u različitim tipovima vozila uvijek isti, pa su ga prijavili.

Nakon što je ulovljen u klopku, priznao je krivnju za prijevaru i opasnu vožnju.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poduzetnik
14:51 22.10.2009.

Domisljat covjek, nema sta.

AL
alijagjas
11:51 22.10.2009.

Glupo ture! Da je malo mislio svojom glavom , ovako je mogao i penziju zaradit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije