Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kirin ministrima:

'Izašli su iz opanaka u cipele i sad nam pametuju!'

ivica kirin
Foto: Marija Lovrenc
08.04.2014.
u 16:44

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin nezadovoljan regionalizacijom

Ukidanje osam željezničkih linija iz Virovitice prema Zagrebu i Osijeku, ukidanje sudova, carine, pripajanje bolnica i drugi potezi koje Vlada provodi pod planom regionalizacije naljutili su u utorak gradonačelnika Ivicu Kirina (HDZ). Govoreći o štetnosti masterplana u zdravstvu, kada je kao veliki problem naglasio prometnu nepovezanost županije i okolnih gradova, uputio je oštar prijedlog ministrima da se prisjete sredina iz kojih dolaze i prestanu Hrvatsku gledati samo iz perspektive koju nudi metropola.

 – Kažem svim tim ministrićima u Vladi, neka promole svoj nos van iz ureda i neka se vrate u selendre otkud su i došli. Izašli su iz opanaka u cipele i sada nam svima pametuju – revoltirano je rekao Ivica Kirin.

Na javnoj govornici ministrima je poručio da se prisjete kako manje sredine nemaju ni tramvaje, autobusne ni željezničke linije do svakog odredišta te da je mnogima problem osigurati već i prijevoz iz sela u grad na liječnički pregled. Zaboravili su, poručuje Kirin, kako je živjeti u manjim sredinama koje su, smatra, ovakvim postupcima Vlade, osuđene na izumiranje.

>>Čim dužnosnika optuži DORH, mora odstupiti!

Komentara 58

Avatar johny21
johny21
18:55 08.04.2014.

dobro čovjek i kaže, u virovitičko-podravskoj županiji ste ukinili sve živo!! U Slatini se više nemože izvaditi potvrda o nekažnjavanju!! Za one koji neznaju, Slatina je grad od 15 000 stanovnika!!!

Avatar marnie
marnie
17:29 08.04.2014.

Ništa nije pogrešno rekao, Srbadija okupirala Banske Dvore i Pantovčak.

SS
sokac sa drave
17:14 08.04.2014.

Kirin je potpuno u pravu,mi slavonci netrebamo ovakovu Hrvatsku.Napraviti situaciju da se u slavoniji gladuje mogu samo mutni tipovi bolesnoga uma.Zato je najbolje udariti balvane i granicu kod Kutine i zivjeti od svog rada.Ovakova Hrvatska nam nije potrebna jer ni u jednoj drzavi u povijesti nismo tako ubrzano nestajali sa ovih prostora kao u ovoj za koju smo prolili najvise krvi od svih Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije