Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Izaslanstvo SNV-a položilo vijenac u Dunav u spomen na stradale Srbe u Vukovaru

SNV položio vijence
Foto: Branimir Bradarić
1/11
17.11.2020.
u 11:50

Izaslanstvo se sada uputilo prema Ovčari gdje će položiti vijence za ubijene zatočenike i ranjenike u studenome 1991. godine

Izaslanstvo SNV-a, nas čelu s Miloradom Pupavcem i Borisom Miloševićem, položilo je vijenac u spomen na stradale Srbe u Vukovaru 1991. godine u Dunav.

U izaslanstvu je bio i Veran Matić, specijalni izaslanik za nestale predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali ne i državni tajnik Zvonko Milas (HDZ).

Izaslanstvo se sada uputilo prema Ovčari, gdje će položiti vijence za ubijene zatočenike i ranjenike u studenome 1991. godine. Ostaje vidjeti hoće li se Milas pojaviti tamo ili na kraju u crkvi svetoga Nikolaja u Vukovaru, gdje je najavljeno davanje izjava. 

Najava da će Zvonko Milas biti dio izaslanstva izazvala je reakcije čelnika grada Ivana Penave i Ivane Mujkić.

SNV položio vijence
1/11

 

Komentara 14

MU
Mud
12:06 17.11.2020.

E moji Vukovarci ako vam ruka zaokruži više hdz na izborima.Nemam riječi.

DU
Deleted user
12:05 17.11.2020.

O tempora o mores...quo vadis Croatio...placi voljena zemljo....

KU
Kultura
12:14 17.11.2020.

Kad priznaju krivicu i zatraze oprost i pokaju se onda moze pocet pricat o nekom pomirenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije