Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Izašao iz auta i sjekirom udario vozača iza sebe!?

sjekira
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
10.07.2019.
u 09:32

Nakon kriminalističkog istraživanja, 56-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Jučer oko 14 sati u Zadru, na križanju ulice Domovinskog rata i Splitske ulice, 56-godišnjak je nakon nesuglasica u prometu izišao iz vozila sa sjekirom u ruci,  krenuo prema 52-godišnjem vozaču i tom je prilikom više puta zamahnuo sjekirom prema njemu te ga jednim udarcem tupog dijela udario u predjelu glave. 

Daljnji sukob spriječio je policijski službenik izvan službe, također sudionik u prometu, nakon čega je 56-godišnjak priveden u prostorije policije, dok je 52-godišnjaku pružena liječnička pomoć. Konstatirane su mu lakše tjelesne ozljede.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. 

Komentara 3

NI
NikoCro
10:26 10.07.2019.

Sa nekima u prometu, koji se ponasaju na cestama kao da su njihove i da je voznja Bogom dana , a ne privilegija , mozda tako i treba, dobro sikira je malo previse

DA
DarthVader
17:42 10.07.2019.

Pa ovi u Dalmaciji nisu normalni. Ja ju vec od davnih dana izbjegavam.

PR
PrimoracRi
13:05 10.07.2019.

Na sjekirao se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije