Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT REALITY SHOWA
Povratak na članak

Iza kulisa suđenja Mamiću: 'Hoćete li krvi i džigerice moje?'

Obećao je Mamić najnoviji Mercedes svakom novinaru koji nađe razliku u iskazima Modrićeve punice. Grlio se i fotografirao s građevinarima koji su obnavljali sudsku zgradu, a potom im je dao tisuću kuna “za cugu”

Komentari 7

Avatar dzambo
dzambo
19:31 03.06.2018.

Ako tu ''veliku cetvorku'' osude bit ce ''cudo''....al et ja bi bija I zadovoljan da im se zabrani bilo kakvo ucesce u HRV. Nogometu ''dozivotno''...to bi bila bolja kazna jer ''bankomat'' bi nesta....et im kosarke...hokeja....rukometa...ALI Nogometu i bilo kojem Nogometnom klubu u HRV. NI BLIZO....

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
19:20 03.06.2018.

Od vas medija je već osuđen, ali pravo, zakoni i svi svjedoci tužiteljstva su na strani Mamića. Svaki profesionalni sudac ga mora osloboditi, ali kod nas se sudi van svake logike pa će vjerojatno vrhovni sud i sud u Strasbourguu imati posla sa slučajem Mamić.

VL
Avatar Vorenus
Vorenus
20:15 03.06.2018.

Nebi tako givorio da nije podmazao referadu I ostsle birokrate..

VL
ST
Stobreč
12:03 06.06.2018.

Zdravko Mamić je osuđen samo zato što je Hrvat, što je stvorio za naše prilike moćan hrvatski nogometni klub Dinamo i što je najzaslužniji za uspjehe Hrvatske nogometne reprezentacije (da, sami nastupi na velikim natjecajima su uspjeh). Hrvatskom od 3. Siječnja 2000. godine vladaju Jugoslavenske strukture KOS-a po direktivom izravno iz Beograda. Infiltrirani su najviše mediji, politička elita i pravosuđe. Ujac Dinko Cvitana je bio General KOS-a, koji je prošle godine ima pogreb u Beogradu. Otac Andreja Plenkovića je bio Major KOS-a. Majka Matije Babića, vlasnika index.hr-a, pokojna novinarka Vesna Babić, je još za vrijeme domoviniskog rata kroz operaciju Opera surađivala sa KOS-om. Jugoslavenski nacionalisti rade na destrukcije svih samoodrživih hrvatskih institucije. Nije slučajno da se ova presuda događa tjedan dana prije otvaranje svijetskog prvenstva. Probudi se Hrvatski narode!

VL
JO
jocorluka
12:25 06.06.2018.

Osijecki sud je ustvari udbaska fulijala sjetite se samo Dure Brodarca ciji je krimen bio sto se suprostavio cetnicima. Hr nije sposobna da bude drzava i nije cudno da nestaje.

VL
JA
jaxjones123
19:24 03.06.2018.

Sve ispod solidne 3 ili 4 godine zatvora bit će sramota za pravosuđe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.