Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leš

Iza Klisa ubili mlađeg muškarca sa dva hica iz vatrenog oružja u glavu

policija klis (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
06.12.2010.
u 20:50

Tijelo mlađeg muškarca ostavljeno je na vrlo nepristupačnom i neprohodnom putu, na mjestu udaljenom oko 150 metara od glavne ceste koji vodi prema Muću.

SPLIT - Danas kasno poslijepodne, na predjelu zvanom Kočinje brdo, iza Klisa, pronađeno je mrtvo tijelo za sada još uvijek nepoznatog muškarca. Tijelo mlađeg muškarca ostavljeno je na vrlo nepristupačnom i neprohodnom putu, na mjestu udaljenom oko 150 metara od glavne ceste koji vodi prema Muću.

U PU Splitsko-dalmatinskoj ne žele otkrivati nikakve detalje kako se ne bi ugrozio tijek istrage. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ubijen sa dva hica iz vatrenog oružja u glavu.

Njegov identitet još uvijek nije poznat budući da nisu pronađeni nikakvi identifikacijski dokumenti. Ni u odjeći ni na mjestu na kojem je leš nađen. Očevid kojeg je istražni sudac Županijskog suda u Splitu obavljao gotovo do 20 sati bit će nastavljen i u utorak. Naime, veliko nevrijeme, jaka kiša, gotovo olujni vjetar i izrazito nepristupačan teren stvarali su tijekom protekle večeri ogromne neprilike i otežavali rad. Istražni sudac Županijskog suda u Splitu Mlađan Prvan naložio je obdukciju tijela koje će se obaviti tijekom utorka na Zavodu za patalogiju Kliničkog bolničkog centra Split.

Točno vrijeme ubojstva mlađeg muškarca pronađenog sa dvije prostrijelne rane na glavi znat će se po završetku obdukcije, a od glasnogovornice PU Splitsko-dalmatinske Marine Kraljević-Gudelj doznajemo kako je nekoliko osoba u cilju otkrivanja počinitelja već pozvano na obavijesne razgovore.

Nitko od Klišana nije čuo hice iz vatrenog oružja, a leš je navodno pronašao mještanin.

Klisom i Solinom proširila se sinoć priča kako se radi o mafijaškoj egzekuciji te kako policija pretpostavlja tko bi mogao biti ubojica.

U svakom slučaju, splitska policija ima "pune ruke posla". U manje od 24 sata dogodila su se dva ubojstva. U stanu u Washingtonovoj ulici u nedjelju navečer pronađen je mrtav 67-godišnji Ivan Višić, a danas poslijepdne na Kočinjem brdu mlađi muškarac.

Ključne riječi

Komentara 7

YE
yesterday
22:38 06.12.2010.

U Hrvatskoj nema mafije, kunem se! - rece premijer udarivsi luparom o stol.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
23:20 06.12.2010.

Moraju govoriti da nema mafije,da bi sebe zaštitili,a oni su ti mafijaši.

OB
-obrisani-
22:31 06.12.2010.

Iz vlade su se kleli da u Hrvatskoj nema mafijaša, hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije