Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN MALENICA

'Iza inicijative Mosta o referendumu o COVID potvrdama krije se jasan antivakserski stav'

04.12.2021.
u 11:44

Glavna državna odvjetnica ima povjerenje, a netočno je da u slučaju Žalac HDZ nije ništa poduzeo, kaže ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica

Komentara 62

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:50 04.12.2021.

Nisam antivakser, ali ako ministar kaže da jesam, onda ću podržati referendum.

DU
Deleted user
12:27 04.12.2021.

Godinama govore da zakon o referendumu nije pravedan, ali je očito da baš svim političarima to paše. Nitko se ne buni na njega osim vrlo kratko i to kad referendum ne uspije. Ja se ne sjećam da je ijedan referendum uspio, a kojeg je netko iz oporbe inicirao. Kod onih predanih potpisa, sto problema je nastalo i nikom ništa. Kad ne može ovo, radi onog je, a bilo je i da nema kopija i to u 21. stoljeću.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:06 04.12.2021.

Po definiciji cjepivo je biološki preparat, koji između ostaloga sprječava zarazne bolesti. Prema dosadašnjim spoznajama ovaj privremeno odobreni pripravak ne udovoljava toj definiciji. S obzirom da cijepljene osobe mogu širiti zarazu, nema opravdanja za uvođenje ove potvrde. Iz tog razloga mnogi se protive tim i takvim potvrdama, a ne cijepljenju kao najučinkovitijoj metodi širenja zaraze, što u ovoj situaciji nije slučaj. To se neće promijeniti niti ovakvim politikantskim izjavama ministra. Takvim izjavama ministar postaje najbolji promotor referenduma, hvala mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?