Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO PRIJAVE

Iz zračnice pucao u mačke i ptice te ih ubio, a zatim prijetio 55-godišnjakinji

zračna puška
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.05.2022.
u 13:58

Kako je priopćila riječka policija, njega se sumnjiči da je u nekoliko navrata tijekom 2020., 2021. godine i u svibnju ove godine teško zlostavljao životinje, konkretno mačke i ptice.

Za prijetnju te tri djela mučenja ili ubijanja životinja sumnjiči se 67-godišnjak, koji je zbog toga kazneno prijavljen. Kako je priopćila riječka policija, njega se sumnjiči da je u nekoliko navrata tijekom 2020., 2021. godine i u svibnju ove godine teško zlostavljao životinje, konkretno mačke i ptice.

U mačku i ptice  je pucao iz zračne puške, a zadobivene ozljede su bile takve da su životinje uginule. Osim za mučenje i ubijanje životinja, sumnjiči se i da je prijetio 55-godišnjakinji. Za to je kazneno prijavljen, dok je prekršajne prijave zaradio zbog neprijavljenog posjedovanja zračnog oružja, koje mu je oduzeto.

Komentara 1

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:06 27.05.2022.

Takvi bi trebali biti zatvoreni u odgovarajućim zdravstvenim ustanovama, jer je očito riječ o psihopatu opasnom za okolinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije