Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo samo dva
Povratak na članak

Iz Zagreba stigla odbijenica: Hrvatska ipak ne šalje kanader u Crnu Goru

Iako je su crnogorski ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić za četvrtak najavio dolazak kanadera iz Hrvatske kao ispomoć u gašenju velikih požara koji danima gore u Boki Kotorskoj, to se nije dogodilo.

Komentari 16

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
15:18 11.08.2022.

I dva u ztc u.

VL
TO
tomislav10
17:31 11.08.2022.

Kupili smo borbene zrakoplove čiji potencijal ni približno ne možemo iskoristiti jer naša vojska (zrakoplovstvo) nije na toj razini (Selak, op.a.) A na kojoj smo razini vidjet ćemo par godina nakon dolaska Rafala, s 10 taj će broj početi opadati.

VL
RA
razvaljuje
17:50 11.08.2022.

Da su kupili deset kanadera, ne bi se moglo drmnut toliko love koliko za borbene avione.

VL
Avatar Cantor
Cantor
16:04 11.08.2022.

E sada si zamislite u kakvom je stanju vojska ako dođe do situacije stani-pani. Ili bolje nemojte....

VL
TM
trade_mark
17:00 11.08.2022.

banožiću, javi se! spavaš li mirno, ponavljaču???

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:28 11.08.2022.

Koja svinjarija od vatrogastva u Hrvatskoj..glavno da se u proljeće naslikavaju pred onom olupinom u Zemuniku i poljevaju vodu a sada smo spali na 2 kanadera..šta ste čekali da dođe protupožarna sezona sa tri/četri zrakoplova?..kakvi su vam to tehničari kojii servisirsju na bolovanju po Austriji tuđe zrakoplove...to je nova vrsta uhljebljivanja..valjda vam ne budu opet krivi: komunisti,muslimani,cigani,srbi,homići,dalmoši,navijači,đepari po tramvajima,uvozni lobiji,zoran milanović,iznajmljivači apartmana,baba koja prodaje od umrlog supruga hlače i ostala sumnjiva ekipa

VL
ID
ivo.dzinic
15:43 11.08.2022.

Kakva nam je Vlada dobro da imamo i ova tri kanadera. Bitno da smo mi kupili francuske borbene polovne avione koji će poletjeti hrvatskim nebom 2035 godine umjesto da smo kupili par nivih kanadera i u ovakvim vremenima ih iznajmljivali i zarađivali. Ali u toj soluciji nije bilo pinke za vladine igrače i pregovarače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.