Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija u brodogradilištu

Iz Uljanika ukrali stotine metara električnih kablova

Brodogradilište Uljanik
Duško Marušić/PIXSELL
15.05.2014.
u 11:52

Policija je otkrila i državljana BiH, koji je zajedno s Puljaninom i Nijemcem tijekom četiri noći u travnju i svibnju iz pulskoga brodogradilišta odnio električne kablove

Nakon što je prije nekoliko dana pulska policija uhitila dvojicu mlađih muškaraca, 27-godišnjaka iz Pule i 19-godišnjeg njemačkog državljanina, dok su pod okriljem noći iz brodogradilišta Uljanik iznosili električne kablove koje su prethodno ispilili, u ruke policije pao je i treći kompanjon, 22-godišnjak iz BiH.

U srijedu navečer priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske. Kad su policajci, nakon dojave o mogućoj krađi stigli u brodogradilište i zatekli kradljivce usred "posla", ni su se dali u bijeg, a Puljanin je čak skočio u more. No,  nije daleko stigao, kao ni 19-godišnjak. Završili su u pritvoru, a ondje im se sad pridružio i treći partner.

Trojica kradljivaca su, utvrdila je policija, tijekom travnja i svibnja u četiri navrata iz brodogradilišta ukrali više stotina metara električnih kablova čime su Uljanik oštetili za oko 150 tisuća kuna. Osumnjičeni su za dvije krađe i dvije teške krađe.

>>Dvojac prokopao 31 metar dug kanal i ukrao električne kabele

Komentara 1

MU
mudrilopov
21:02 15.05.2014.

I onda se cudimo da nam je brodogradnja propala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije