Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Iz tri Konzumova dućana opljačkano 23.000 kuna

policija
Foto: ilustracija
27.11.2014.
u 13:06

Ne zna se jesu li ta tri razbojništva povezana i je li u pojedinim slučajevima riječ o istim razbojnicima. Za njima intenzivno traga zagrebačka policija.

Tri Konzuma u Zagrebu našla su se na meti razbojnika u srijedu u večernjim satima. Prvi razbojnik navukao je kapuljaču ušetao u Konzum u Ulici Majstora Radonje na Trešnjevci oko 18.50 sati. U prestrašenog djelatnika (27) uperio je pištolj nakon čega mu je prodavač predao 8.000 tisuća kuna.

Niti sat vremena kasnije, oko 19.20 sati druga su se dvojica maskiranih razbojnika uputila u trgovinu na Malešnici. Prodavačice (42, 46) su im predale isti iznos kao i u trgovini na Trešnjevci - 8.000 kuna.

Posljednji se na meti našao još jedan Konzum na Trešnjevci, ovoga puta u Zagorskoj ulici odakle su dvojica razbojnika oko 20.50 sati uz prijetnju pištoljem od 38-godišnjeg djelatnika ukrali 7.000 kuna. Ne zna se jesu li ta tri razbojništva povezana i je li u pojedinim slučajevima riječ o istim razbojnicima. Za njima intenzivno traga zagrebačka policija. 

>> Banditi zapalili vozila i pobacali čavle po autocesti, no pljačka im propala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije