Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa u Dalmaciji

Voditelj poslovnice banke ispraznio sef i pobjegao s 11 milijuna kuna

Vrlika
Foto: Google Street View
1/3
12.11.2019.
u 18:55

Mjesto u Dalmatinskoj zagori razbudila je vijest o djelatniku banke koji je navodno nestao s novcem i kod kojeg je u utorak policija obavljala izvide

Iz trezora OTP banke u Vrlici nestao je novac, a navodno je riječ o milijunima, pišu 24 sata.

Slobodna Dalmacija pak doznaje kako je novac ukrao voditelj poslovnice, a pobjegao je preko granice s najmanje 11 milijuna kuna koje je uzeo iz bankovnog sefa.

U policiji pak kažu da provode istragu zbog pronevjere te da im osumnjičenik nije dostupan. O iznosu nisu htjeli govoriti.

Mjesto u Dalmatinskoj zagori razbudila je vijest o djelatniku banke koji je navodno nestao s novcem i kod kojeg je u utorak policija obavljala izvide.

OTP banka nalazi se u samom srcu mjesta, u manjoj samostojećoj kući, u kojoj su u ponedjeljak i utorak trajali policijski izvidi.

Krađa je otkrivena u ponedjeljak ujutro kada nije došao na posao, a pobjegao je preko granice u BiH.

Kada se S. D. (59) nije pojavio na poslu, kolege su se zabrinule i nastala je uzbuna jer nitko nije imao ključ od sefa. Kada su otvorili sef, utvrdili su da je prazan te je odmah pozvana policija.

Bankar je sef najvjerojatnije ispraznio u petak, a kako banka ne radi tijekom vikenda, dao si je dovoljno vremena za bijeg. Pretpoistavlja se da je pobjegao u BiH.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar sv.ilija
sv.ilija
20:56 12.11.2019.

Pravi čovjek na pravom mjestu

DU
Deleted user
20:06 12.11.2019.

To je laž, hrvati , katolici i domoljubi ne kradu . Amen.

KO
komentarVL
21:59 12.11.2019.

Katolik,Hrvat,Dalmatinac to je sveto trojstvo !!Bravo stari,uživaj do kraja života..dosta banke legalno pljačkaju nas ,sada neka malo i mađarski gazde vide kako je to kad netko tako lako ukrade preko milijun i pol eura,,bravo još jednom i iskrene čestitke,pozdravi Mamića i to je to,,svi odoše iz Hrvatske pa zašto ne bi i ti..zbogom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije