Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopov koji voli zdravu hranu

Iz skladišta ukrao 120 kilograma jagoda, 45 kilograma jabuka...

Jagode
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.05.2020.
u 12:23

Nije baš najjasnije zašto je vlasnik krađu koja se dogodila početkom mjeseca prijavio tek sada

Pomalo neuobičajena krađa dogodila se početkom mjeseca u Rijeci. Kako je izvijestila tamošnja policija, netko je tada provalio u skladište u središtu Rijeke iz kojeg je otuđio - voće.

Konkretnije, ukradeno je 120 kilograma jagoda, 45 kilograma jabuka te desetak kilograma raznog povrća. Osim voća i povrća, ukradeni su, kako je rekla policija, i neki drugi predmeti. Vlasnik (41) skladišta i voća oštećen je za više tisuća kuna, a nije priopćeno tko je krađu uočio te zašto je prijavljena tek sada ako se dogodila početkom mjeseca.

Za pretpostaviti je da je za sada nepoznati lopov ukradeno voće i povrće vjerojatno preprodao, a s obzirom na ukradene količine vjerojatno u tom “poslu” nije bio sam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije