Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatkiši na meti

Iz skladišta trgovine u kojoj rade ukrali 10.029 čokolada

čokolada
Dušan Mirković/PIXSELL
29.01.2013.
u 19:30

Dvojica djelatnika ušla su u skladište i u dostavno vozilo utovarila čokolade koje su odmah potom i prodali za 1000 eura

Dvojica Petrinjaca kazneno su prijavljena za krađu čak 10.029 ploča raznih čokolada, koje su ukrali iz skladišta jednog trgovačkog centra u Petrinji u kojem su obojica bila i zaposlena. Naime, inventura je u tom trgovačkom centru pokazala početkom godine veliki manjak – čokolade.

Tvrtka je taj manjak prijavila policiji, a policija je istragom ubrzo došla do dvojice zaposlenika, u dobi od 26 do 35 godina. Tako je utvrđeno da su njih dvojica još 14. rujna lani, u vrijeme dok nitko drugi od zaposlenih nije bio nazočan, ušla u skladište i u dostavno vozilo tvrtke utovarili ukupno 10.029 čokolada, složenih na palete, koje je potom 35-godišnjak odvezao i odmah prodao nepoznatoj osobi za iznos od tisuću eura.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom veća je od 23 tisuće kuna, prema prijavi tvrtke, a protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku policija je podnijela kaznenu prijavu zbog pronevjere.

Gdje su završile čokolade, policija, zasad, nije uspjela utvrditi, kao ni to zašto su od cijele ponude u skladištu odlučili ukrasti upravo slatkiše.

>> Iz kioska na Korčuli otuđili cigarete vrijedne 12.000 kuna

Komentara 5

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
19:59 29.01.2013.

Pa što ćeš kad ljudi vole saltko!

MC
mcmarko
20:03 29.01.2013.

zvao djed mraz da će sfaliti pa poslao kombi.

ZJ
Zjako
20:55 29.01.2013.

Neka jesu , valjda su im ukinuli plaću pa su odlučili dati si božićnicu ili neku od neisplaćenih plaća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije