Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan susret

Dirljiva priča koja je osvojila svijet: Iz ruševina iskopao živog psa!

Nakon tornada pronašao živog psa pod ruševinama
Foto: Facebook
1/3
20.11.2013.
u 19:11

Nakon pretraživanja ruševina uslijedilo je iznenađenje i dirljiv susret, Jonathan je našao svog psa koji je preživio katastrofu iako je bio zatrpan

Kuća Jonathana Byelra Dana jedna je od njih 400 koje je tornado u Illinoisu sravnio sa zemljom. Uz to što je izgubio krov nad glavom, Jonathan, otac četvero djece, bio je uvjeren kako je izgubio i svoga psa, 11 godina staru Maggie.

No, nakon pretraživanja ruševina uslijedilo je iznenađenje i dirljiv susret, Jonathan je našao svog psa koji je preživio katastrofu iako je bio zatrpan.  

Kako je ispričao, Jonathan je s obitelji bježao u podrum na sigurno. Htio je da s njima ide i Maggie, no ona je bila toliko prestrašena da nije htjela napustiti svoju kućicu, piše The Huffington Post. Kada se situacija smirila i kada je cijela obitelj izišla, nisu se nadali da bi  Maggie mogla ostati živa.

Ipak, drugi dan su je pronašli ispod gomile cigli ozlijeđenu, ali u stabilnom stanju. Presretni vlasnik objavio je fotografiju psa na Facebooku i opisao je kako su je pronašli u tepihu koji je inače bio na drugom katu kuće. Maggie je u tornadu ozlijeđen kuk, a dirnuti njihovom pričom mnogi su htjeli pomoći prikupljanjem tisuću dolara koliko će koštati operacija. Prikupljena svota premašila je iznos koji je potreban Maggie pa će se ostatak novca iskoristiti za pomoć drugim životinjama stradalima u tornadu.

>> Niz tornada rušio sve pred sobom, kuće sravnjene sa zemljom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije