Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuobičajen prizor

Iz Rječine izvukli VW Polo! Ne zna se kako je dospio tamo

polo (1)
Foto: Nel Pavletić/PIxsell
1/6
29.03.2013.
u 14:47

Vozilo je zapelo ispod mosta na Brajdici, a u njegovu vađenju sudjelovali su vatrogasci, policija i ronitelji Specijalne jedinice policije Rijeka.

Neuobičajen prizor zatekao je jutros Riječane. Naime, oko 9.40 sati policija je zaprimila dojavu da Rječinom pluta bijeli VW Polo riječkih registarskih oznaka.

Vozilo je zapelo ispod mosta na Brajdici, a u njegovu vađenju sudjelovali su vatrogasci, policija i ronitelji Specijalne jedinice policije Rijeka.

Vozilo u vlasništvu 49-godišnjeg Riječanina bilo je, na sreću, prazno. U tijeku je utvrđivanje okolnosti pod kojima se vozilo našlo u Rječini.

>>Zadrijemao za upravljačem čekajući skelu pa upao u Savu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije