Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Polo
Povratak na članak

Iz remonta na Malom Lošinju na probnu plovidbu Jadranom

Iz brodogradilišta na Malom Lošinju otisnuo se na probnu plovidbu Jadranom kojom bi se trebalo ustanoviti je li spreman za novu sezonu dužobalne linije Rijeka-Dubrovnik-Bari.

Komentari 3

OB
-obrisani-
16:31 16.05.2010.

Je li bar taj trajekt izgrađen u domaćim brodogradilištima ili je i on uvezen? Stičem dojam da se ovdje grade samo priprosti teretnjaci...

VL
OB
-obrisani-
23:34 16.05.2010.

Iz remonta na Malom Lošinju na probnu plovidbu Jadranom Iz brodogradilišta na Malom Lošinju otisnuo se na probnu plovidbu Jadranom kojom bi se trebalo ustanoviti je li spreman za novu sezonu dužobalne linije Rijeka-Dubrovnik-Bari. Jadrolinijin brod Marko Polo napokon jeon je zaplovio – iz brodogradilišta na Malom Lošinju otisnuo se na probnu plovidbu Jadranom kojom bi se trebalo ustanoviti je li spreman za novu sezonu dužobalne linije Rijeka-Dubrovnik-Bari. Ma koliko puta te novinaruske ponavljaju isti text.

VL
DU
Deleted user
12:38 18.05.2010.

@vladimir sex: Taj brod je uvezen i do dolaska u Hrvatsku (onda jos Jugoslaviju) krajem 80-tih godina vozio je u sjevernoj Eurpoi, izmedju ostaloga za Stena Line. A sto se nasih brodogradilista tice, prijatelju prije nego sto pises takve gluposti odi malo na google ili ferrysite.dk i pogledaj sto je npr. Brodogradiliste Split izgradilo za Viking Line (Amorella i Isabella - koji su svojedobno bili najmoderniji i najluksuzniji trajekti na Sjevernom moru) ili za ondasnji DFDS Gabriella i Crown of Scandinavia). Sve su to bili visoko komplicirani brodovi. Ne lupetaj bez veze!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.