Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Iz pušnice mu ukrali kulene i kobasice i oštetili ga za 6000 kn

\'09.04.2010., Zagreb, Hrvatska  -  Vlaska 78, Galerija Kulin Galovic. Tomislav Galovic, autor brenda kulin i poznati proizvodjac kulena.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
05.01.2011.
u 11:25

Nepoznati ljubitelj suhomesnatih specijaliteta ukrao je nekoliko kulena, kulenovih seka i kobasica

Vlasnik obiteljske kuće u Baranjskoj 1 u vinkovačkome prigradskom naselju Mirkovcima neugodno se iznenadio kada je u utorak popodne zavirio u svoju pušnicu u dvorištu i utvrdio da je pokraden pa je krađu prijavio policiji.

Nepoznati ljubitelj suhomesnatih specijaliteta ukrao je nekoliko kulena, kulenovih seka i kobasica te se udaljio u nepoznatom smjeru oštetivši vlasnika za 6000 kuna.

Policija je utvrdila da se krađa dogodila između 2. i 4. siječnja i obećala vlasniku da će poduzeti sve mjere i operativne radnje kako bi pronašla i procesuirala drskog kradljivca iako zna da će to biti vrlo teško jer glavni dokazi brzo nestanu.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
13:55 05.01.2011.

domovac - nije mu uzeo sve

DO
domovac
11:46 05.01.2011.

Sramota. Ali možda negdje naleti i na trihinelu, jadna lopina...

OB
-obrisani-
12:02 05.01.2011.

narod gladan uzima tamo di ima ,,nažalost istina je gorka sve više biti će krađa hrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije