Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iz pritvora pušten Josip Modrić, diler koji je prodavao drogu F. Olujiću

Olujić
Dino Stanin
21.09.2009.
u 18:12

Inače, Modrić je uhićen u Zadru u akciji policajaca Odsjeka kriminaliteta droga i to zbog sumnje da je prodao opojnu drogu 32-godišnjem odvjetniku Franu Olujiću.

Vijeće Županijskoga suda u Zadru na današnjoj sjednici donijelo je odluku da se nakon gotovo dva mjeseca iz pritvora pusti 30-godišnji Josip Modrić, bivši nogometaš Zadra i Rijeke, protiv kojeg je podignuta optužnica za preprodaju opojne droge.

Inače, Modrić je uhićen u Zadru u akciji policajaca Odsjeka kriminaliteta droga i to zbog sumnje da je prodao opojnu drogu 32-godišnjem odvjetniku Franu Olujiću, sinu poznatog zagrebačkog odvjetnika Željka Olujića.

Kod Frana Olujića tada je pronađeno 7,3 grama kokaina zbog čega je i on bio uhićen, ali ga je istražni sudac nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
20:56 21.09.2009.

Pustio ga je sudac da mu ne propadne biznis .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije